Campionate

Azi e Barca - Real Madrid în Supercupa Spaniei! Mourinho vrea ca argentinianul să fie oprit cu orice preţ: "Asfixiaţi-l pe Messi!"

Articol de Mădălin Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mourinho plănuieşte blocarea totală a argentinianului, care n-a mai înscris de 4 meciuri împotriva lui Real!


"Dacă aş şti că vom cîştiga titlul, aş accepta imediat să pierdem Supercupa". Asta spune Jose Mourinho acum. Să fie ca sezonul trecut, cînd a cedat în deschidere, 2-2 şi 2-3 cu Barca, pentru a fi campion la final. În sufletul său însă, ar prefera să învingă pe linie: şi azi, şi la returul de miercurea viitoare, şi în campionat şi, de ce nu, în Champions League.

De aceea, antrenorul lui Real pregăteşte să-l hărţuiască pe Messi, să-l închidă pe creatorul jocului Barcei într-un cerc de fundaşi şi mijlocaşi care să nu-i dea nici o şansă. "Asfixiaţi-l pe Messi!", le-ar fi cerut Mou madrilenilor. Cum s-a tot întîmplat stagiunea trecută.
Din 17 august 2011, de la manşa secundă a Supercupei, Leo n-a mai înscris nici un gol în El Clasico. Şi a jucat de patru ori împotriva marii rivale blanco: de două ori în campionat şi tot la fel în Cupa Spaniei. Strategia lui Mourinho i-a blocat drumul spre poartă.

362 de minute au trecut fără ca Messi să puncteze în El Clasico; Ronaldo a marcat în ultimele 3 meciuri pe Camp Nou

13 goluri are Lionel în 15 derbyuri cu Real; Cristiano a adunat 6 reuşite în 13 întîlniri cu Barcelona

"Nu-i punem viaţa în pericol"
Victima unui traumatism cranian după o ciocnire violentă cu Iker Casillas, Pepe nu va juca azi, în prima manşă a Supercupei. "Nu-i punem viaţa în pericol pentru un meci de fotbal. Pepe se recuperează bine, dar nu ne asumăm nici un risc", a motivat Mourinho. Doctorii i-au interzis momentan fundaşului lusitan trei lucruri: celularul, televizorul şi computerul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.