Liga 1

Pandurii Tg. Jiu e "La Masia" Stelei » Cum a ajuns Grigoraş să croiască scheletul echipei din Ghencea

Alexandru Maxim e cea mai proaspătă ţintă a Stelei din echipa Pandurilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 august 2012

Pandurii Tîrgu Jiu a devenit o adevărată pepinieră pentru Steaua, alimentînd clubul din Ghencea precum şcoala de fotbal "La Masia" formaţia Barcelonei. Echipa lui Grigoraş e la egalitate cu roş-albaştri în fruntea clasamentului şi Gigi Becali continuă să rîvnească la "panduri"


După transferul lui Pintilii, Becali a pus ochii pe alţi doi jucători gorjeni: "Maxim m-a impresionat cu o fentă şi cu o pasă, mi-a demonstrat că e tare! Iar Karim se vede că e fotbalist, dar îl mai monitorizez pînă la iarnă".

Cum Becali vrea să impună ca Steaua să joace 4-3-3 pe viitor, Alexandru Maxim ar urma să fie unul dintre interii de la mijloc, dar mai poate evolua şi ca atacant lateral. Un alt motiv pentru care jucătorii Pandurilor s-ar putea integra bine în "noua Steaua" este faptul că sînt obişnuiţi de Grigoraş să evolueze în modulul 4-3-3.

Lovitura Chiricheş

Steaua a făcut o afacere excelentă transferîndu-l pe Vlad Chiricheş de la Pandurii iarna trecută. Fundaşul e titular în naţională şi a fost curtat în această vară de cluburi puternice din Europa, vorbindu-se chiar de un interes al Barcelonei.

În afara acestuia, în lotul roş-albaştrilor mai sînt foştii "panduri" Stanca, Gabi Matei, Pintilii şi Martinovici.

1.350.000 de euro a plătit Steaua Pandurilor pentru Chiricheş şi Pintilii

Renunţă la Răduţ! » Steaua şi Pandurii au început discuţiile despre un transfer definitiv

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.