Liga Campionilor

Refuzaţii Ligii 1 fac senzaţie în Liga Campionilor

Stelios Parpas

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 august 2012

Steaua, Poli Timişoara şi Astra sînt formaţiile care au scăpat foarte repede de actualii fotbalişti ai lui AEL Limassol, ciprioţii fiind aproape să ajungă în grupele Ligii Campionilor

.

Conducătorii din Liga 1 sînt recunoscuţi că au dat cu piciorul la mai mulţi fotbalişti importanţi în ultimii ani. Steaua şi CFR l-au avut pe listă pe Radamel Falcao, dar nu au vrut să plătească 2 milioane de euro, columbianul ajungînd la o cotă de piaţă de 50 de milioane de euro în acest moment. Rapid i-a avut la pregătiri pe Seydou Doumbia şi Obi Mikel, în plus l-au preferat pe Bozovici lui Kolarov, în timp ce Poli Timişoara l-a refuzat pe uriaşul Zigici. Şi Vaslui a avut şansa să-l transfere pe Gaston Ramirez acum 3 ani, iar Bologna cere 20 de milioane de euro pentru mijlocaş.

Ultimele cazuri sînt cele ale lui Rui Miguel, Dede şi Parpas, toţi 3 jucătorii lui AEL Limassol. Ciprioţii au trecut de două tururi în preliminariile Ligii Campionilor fără să primească vreun gol, iar aseară au învins cu 2-1 pe Anderlecht. Rui Miguel a marcat al doilea gol, el fiind fostul jucător al Astrei din sezonul trecut. Pentru că era prea "slab", mijlocaşului i-a fost reziliat contractul după doar 5 etape. Un caz asemănător este şi cel al lui Dede care a stat doar 3 etape la Poli Timişoara, cu Anderlecht fiind integralist. Şi Parpas, fostul fundaş al Stelei pentru doar 6 luni a fost rezervă la Limassol, iar Ouon, dorit de Steaua în aceeaşi perioadă, a fost stîlpul apărării.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.