Liga 1

Pancu face apel la suporteri: "Dacă sînteţi cei mai tari, umpleţi Giuleştiul!"

Pancu va lipsi în meciul de astăzi cu CFR.

Articol de Iulian Pavel  —  sâmbătă, 25 august 2012

Pancu nu va evolua cu CFR, dar regretă că suporterii nu mai vin la stadion să-şi încurajeze favoriţii.

- Daniel, urmează încă un derby, cum va fi?
- Cu siguranţă un meci foarte greu, împotriva campioanei. Nu cred că se mai poate repeta victoria categorică de la Cluj, dar sperăm să cîştigăm, trebuie să urcăm în clasament.

- Fanii nu au mai venit în număr mare la ultimele partide...
- Suporterii noştri au pretenţia că sînt cei mai tari din România, că sînt numărul 1, au spus-o de multe ori, însă e trist că jucăm cu stadionul trei sferturi gol. Îi înţeleg şi pe ei, au fost obişnuiţi cu performanţa, cu trofeele, dar echipa trebuie susţinută necondiţionat. Umpleţi stadionul!

- Acuză că au fost biletele prea scumpe...
- E adevărat că suporterii Rapidului nu sînt înstăriţi, însă acum s-au ieftinit tichetele. Oficialii au luat o decizie bună şi îi aşteptăm pe ultraşi la stadion. Să facă o atmosferă aşa cum numai ei ştiu să facă. Noi vom da totul pentru o victorie.

"Nu sînt încă pregătit pentru a intra pe gazon. Am făcut o pauză destul de lungă, sper ca la următorul joc să evoluez" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

"Avem nevoie de victorie, avem nevoie de suporteri. Sîntem neînvinşi pînă acum, doar 3 puncte ne ajută" (Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid)

Herea spune tot la Recurs!
MEDIA. Mîine seară, de la ora 23:15, pe GSP TV, are loc o nouă ediţie a Recursului! Ovidiu Ioaniţoaia îi are ca invitaţi pe mijlocaşul rapidist Ovidiu Herea, dar şi pe Gheorghe Mulţescu, noul antrenor al Astrei, şi pe directorul sportiv al Concordiei, Petre Marin. Pune-le întrebări pe www.recursul.ro şi poţi cîştiga tricouri ale echipelor Rapid, Astra şi Chiajna!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.