Campionate

VIDEO VanGol! Dar ce emoţii! » Manchester United, 3-2 cu Fulham, trăieşte periculos

Van Persie se înalță și egalează pe Old Trafford. Primul său gol în tricoul lui Man. United

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nou sosiţii Van Persie şi Kagawa au marcat, dar suporterii, printre care şi Usain Bolt, au tremurat pînă la final.

Nici nu s-au stins bine ecourile eşecului suferit la Everton (0-1), în prima etapă, că Man. United era cît pe ce să eşueze şi la prima apariţie în faţa propriilor fani. Şi-a adjudecat în cele din urmă toate trei punctele cu Fulham (3-2), numai că a suferit cumplit pe final, cînd Dembele, în două rînduri, şi Ruiz au trecut razant pe lîngă 3-3.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nimeni nu şi-ar fi imaginat un asemenea sfîrşit după show-ul din prima repriză. E adevărat că Damien Duff a făcut linişte pe Old Trafford în debut. Dar "diavolii" au răspuns imediat prin noile achiziţii. Primul a ieşit la rampă Robin van Persie.

Golgeterul trecutei ediţii de campionat a egalat, înainte ca japonezul Kagawa s-o aducă pe United în avantaj. Iar cînd Rafael a făcut 3-1, Usain Bolt, mare suporter United, jubila în tribună. Prea devreme. A picat autogolul lui Vidici, de 2-3, şi a început marea nelinişte.

Rooney, pe targă
Ghinionistul zilei a fost de departe Wayne Rooney. Mai întîi pentru că a fost omis din primul unsprezece al lui United, apoi pentru că, introdus în minutul 68, s-a accidentat. Crampoanele unui adversar i-au provocat o tăietură serioasă pe picior, în prelungiri, şi a fost scos pe targă. Va sta 4 săptămîni. FOTO ŞI VIDEO AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.