Campionate

Milan ratează debutul în Seria A » Înfrîngere pe teren propriu cu Sampdoria

Andre Costa marchează unicul gol al partidei dintre Milan şi Sampdoria

Articol de Adrian Bucur  —  duminică, 26 august 2012

AC Milan a suferit pe teren propriu şi a pierdut în faţa formaţiei antrenată de Ciro Ferrara cu 0-1.

Debutul meciului dintre AC Milan şi Sampdoria a fost momentul perfect pentru ca fanii gazdelor să-l tragă la răspundere pe Antonio Cassano după declaraţiile făcute după ce a trecut la concitadina Inter. Cu o formaţie în care numele grele au rămas Kevin Boateng, Flamini sau Robinho, Milanul a părut o echipă nesigură încă din prima etapă.

Cele două formaţii şi-au intrat greu în ritm, dar Sampdoria a dominat prima repriză, primul şut al gazdelor fiind reuşit de Robinho în minutul 15. La pauză s-a intrat la egalitate, iar Allegri a forţat la zece minute după pauză introducînd-ul pe Pazzini în locul lui El Shaarawy.

Golul a venit însă din partea Sampdoriei, care a înscris cu o lovitură de cap după o lovitură de la colţul terenului. Milanul a căutat revenirea, dar Yepes a ratat incredibil. Finalul meciului i-a aparţinut lui Boateng, care a lovit transversala cu un şut de la 30 de metri în minutul 91, iar apoi a ratat de puţin ţinta cu o lovitură de cap în ultimul minut de prelungiri.

La ultima fază a partidei, Flamini a şutat din 10 metri, dar mingea a fost respinsă de pe linia porţi de un fundaş al Sampdoriei. Doria revine cu o victorie spectaculoasă în Seria A. De la ora 21:45 se joacă ultimele 7 meciuri ale etapei.

MILAN-SAMPDORIA 0-1
Marcator: Costa (60)

MILAN: Abbiati - De Sciglio, Bonera, Yepes, Antonini - Flamini, Montolivo, Nocerino (75' Constant) - Boateng - El Shaarawy (66' Pazzini), Robinho (59' Emanuelson).

SAMPDORIA: Romero - Berardi, Gastaldello, Rossini, Costa - Obiang, Tissone, Poli (81' Munari) - Estigarribia (74' Maxi Lopez), Eder (76' Soriano), Krsticic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.