Liga 1

Exclus pentru blat! » Florin Maxim a fost dat afară după prestaţia din meciul cu Astra

Maxim a fost integralist în celelalte 5 partide disputate de Chiajna în acest sezon

Articol de Mihai Baltag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Penibil sîmbătă contra Astrei, Florin Maxim a fost pus pe lista de transferări. El e bănuit că e omul lui Mulţescu.

Florin Maxim (31 de ani) şi-a semnat sentinţa la Chiajna după evoluţia dubioasă din partida cu Astra (6-3 VIDEO AICI). Fundaşul stînga a pasat înapoi fix la Ivanovski, la golul de 1-0, apoi a făcut henţ în careu, Fatai marcînd de 3-1. Schimbat de Ilie Stan în minutul 38 cu Zuluf, Maxim s-a scuzat pueril: "Nu ştiu ce a fost cu mine, parcă nici nu ştiam unde eram!".

Surse autorizate susţin că Stan l-a bănuit pe Maxim că a facilitat victoria Astrei în baza bunei relaţii pe care acesta o are cu antrenorul Gheorghe Mulţescu. Cei doi au lucrat împreună la Sportul Studenţesc, iar sezonul precedent, cînd era liber de contract, a fost adus de Mulţescu la Petrolul. E posibil ca Maxim să ajungă zilele viitoare chiar la Astra!

5,60 era media notelor gsp luate de Maxim în precedentele 5 partide din acest an. Pentru prestaţia de la Ploieşti a luat nota 2 din partea Gazetei

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

Ronny e out 8 luni!
CFR. Atacantul brazilian al campioanei, Ronny Da Silva, accidentat în partida cu Rapid (foto), a făcut ieri un control medical amănunţit şi a aflat că va sta în afara gazonului timp de 8 luni! Ronny a suferit ruptură de ligamente încrucişate, iar acest sezon este terminat pentru el. Mijlocaşul Vass, accidentat tot în partida din Giuleşti, are o fractură de metatarsian şi va trebui să stea pe tuşă două luni.

Bondrea out, Ciobi in
CS SEVERIN. Cu doar două puncte strînse în şase runde, conducerea clubului oltean a decis că e nevoie de un şoc la echipă. "Principalul" Marian Bondrea a fost demis ieri, în locul său fiind adus Liviu Ciobotariu, care, de la despărţirea de Dinamo din aprilie, nu a mai antrenat nicăieri. "Pe Bondrea l-a destituit din cauza rezultatele slabe, nu e admisibil să obţinem numai două puncte în şase etape. Sper ca Liviu Ciobotariu să reuşească mult mai mult şi să ne salvăm", a spus vicepreşedintele severinean Gheorghe Frăţică.

"Să-şi dea demisia de onoare!"
OŢELUL. Actualul primar Marius Stan, care e şi preşedinte de onoare al grupării moldave, a reacţionat la intenţia lui Dorinel Munteanu de a pleca de la Galaţi: "Am văzut ce a declarat domnul Dorinel Munteanu şi pot să spun că, indiferent de domeniu, demisia e un act de mare onoare. În afara faptului că echipa nu a mai câştigat de multă vreme un meci, nu înţeleg ce alte nemulţumiri ar putea avea, deoarece este cel mai bine plătit antrenor din Liga 1".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.