Liga 1

VIDEO Alibec şi copiii lui Moş Ene » Prima victorie în Liga 1 pentru gruparea lui Hagi

Gabriel Iancu şi compania au adus primul succes al unei nou-promovatei în acest sezon

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Constănţenii au obţinut prima victorie în Liga 1 după un meci modest, în care a strălucit doar fostul interist pe finalul partidei.

Viitorul şi-a căpătat numele de cea mai puţin atractivă formaţie din Liga 1. Pînă ieri, în precedentele 5 partide marcase de 4 ori, primise 6 goluri şi nu cunoscuse gustul victoriei pe prima scenă. Aseară, adversarul constănţenilor a fost Ceahlăul, şi ea o formaţie fără pretenţii în campionat, însă una care bifase deja un succes şi a cărei apărare fusese penetrată de 13 ori!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Totuşi, prima repriza a fost marcă înregistrată a copiilor lui Hagi. Pase aiurea, preluări greşite şi şuturi ce cu greu ajungeau la poartă. Nici o ocazie clară de gol!

Partea a doua a debutat la fel, dar în minutul 52, din nimic, un carambol a făcut ca mingea să sară la Iancu, iar acesta l-a învins pe portar cu un şut plasat! Trei minute mai tîrziu, "plăieşii" au primit lovitura decisivă! Jovici a ieşit din poartă neinspirat, Chiţu l-a depăşit cu uşurinţă şi a marcat pentru un 2-0 de trei puncte!

Imediat, partida a revenit la ritmul din prima parte, dar Alibec, introdus pe teren în minutul 80, a închis tabela cu o execuţie spectaculoasă, care face uitate toate nereuşitele din ambele tabere: gol cu călcîiul, printre picioarele lui Forminte!

"Mă bucur că am marcat. Am obţinut primul succes şi acum am mai scăpat de presiune. Vrem să cîştigăm împotriva celor de la Vaslui, etapa viitoare" (Denis Alibec, atacant Viitorul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.