Liga 1

Steaua a dat afară un jucător despre care un fost mare fotbalist român are numai cuvinte de laudă: "I se simte absenţa!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 august 2012

În ciuda faptului că Steaua a apărut ca o echipă în formă în acest start de campionat, înfrîngerea de la Vaslui, scor 1-3, pune mari semne de întrebare asupra echipei lui Reghecampf. Dacă patronul Stelei s-a mulţumit să găsească vinovaţii în Chipciu şi portarul Stanca, un fost mare jucător român indică un fotbalist de care Steaua s-a debarasat, dar care acum i-ar fi util.

Ilie Balaci, fostul jucător de renume al Craiovei, a analizat ce nu a mers în jocul Stelei: "Reghe a greşit cînd l-a scos pe Popa la pauză, oferind superioritate Vasluiului la mijlocul terenului" şi a indicat de ce fel de jucător are nevoie trupa roş-albastră: "Stelei îi lipseşte un Tatu!"

La finalul sezonului trecut, Steaua a hotărît să nu-i prelungească contractul lui Leandro Tatu, deşi brazilianul era unul dintre favoriţii lui Gigi Becali. Jucătorul în vîrstă de 29 de ani s-a accidentat grav la genunchi, fiind indisponibil pînă în luna noiembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.