Tenis

Federer s-a calificat în turul II la US Open şi a stabilit un record ciudat :D

Roger Federer (foto: reuters)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 August 2012

Elveţianul Roger Federer nu a avut nicio problemă în primul tur de la US Open, după ce a trecut în minimum de seturi de americanul Donald Young, scor 6/3, 6/2, 6/4. Dar liderul mondial are şi un record ciudat la activ: în meciurile disputate pe timp de noapte la turneul de la Flushing Meadows are 22 de victorii şi nicio înfrîngere

"M-am simţit foarte bine, în ciuda faptului că am resimţit foarte multă presiune, avînd în vedere că sînt favoritul la victorie", a explicat elveţianul în vîrstă de 31 de ani. Federer a avut un procentaj incredibil la primul serviciu, 83%, a arătat că e liniştit şi foarte sigur pe jocul său şi că va fi unul dintre artizanii acestei ediţii. Federer are cinci victorii la US Open, record pe care îl împărtăşeşte cu Jimmy Connors şi Pete Sampras.

Roger Federer este numărul 1 mondial, poziţie pe care a reocupat-o după ce s-a impus în turneul de Wimbledon. Elveţianul şi-a mărit avansul faţă de sîrbul Novak Djokovici la Olimpiada de la Londra şi odată cu victoria de la Cincinnati.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.