Campionate

Un jucător care a făcut spectacol în mandatul lui Guardiola merge la AC Milan!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 august 2012

Conducerea clubului rossonero negociază astăzi detaliile mutării. După plecările lui Ibrahimovici şi Cassano, echipa lui Silvio Berlusconi încearcă să acopere golul lăsat de cei doi şi a pus ochii pe un fotbalist care a scris istorie cu Barcelona în mandatul lui Guardiola, dar pe care catalanii l-au cedat în 2011 în Italia.

Bojan Krkic, pentru că despre el este vorba, se află sub contract cu AS Roma, formaţie la care evoluează şi Bogdan Lobonţ. Barcelona l-a vîndut pe Bojan în urmă cu un an în Italia, fotbalistul a semnat pe 3 sezoane, dar catalanii au prima opţiune în fiecare vară, în cazul în care ar dori să-l "repatrieze" pe Bojan.

Atacantul ar vrea să se despartă de actuala sa echipă, fiind nemulţumit că nu a jucat în primul meci din acest sezon.

Bojan e la un pas să semneze cu echipa antrenată de Massimiliano Allegri. Fotbalistul care astăzi a împlinit 22 de ani a refuzat oferta făcută de formaţia spaniolă Malaga, dar ar agrea o trecere la unul dintre cele mai titrate cluburi din lume. Directorul sportiv al lui AS Roma, Walter Sabatini, şi reprezentanţi ai clubului milanez s-au reunit în jurul prînzului pentru a discuta detaliile tranzacţiei.

Bojan Krkic este cel mai tînăr jucător care a marcat la prima echipă a Barcelonei, la doar 17 ani şi 51 de zile (pe 21 octombrie 2007, contra lui Villarreal). În primul sezon la prima echipă a catalanilor, 2007-2008, a înscris de 10 ori. Şi-a trecut în palmares, la Barca, Cupa Regelui Spaniei (2009), 3 titluri de campion (2009, 2010, 2011) şi două Supercupe ale Spaniei (2009, 2010).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.