Liga Campionilor

VIDEO Rapid l-a aruncat la coş, aseară a realizat o surpriză imensă în Champions League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 august 2012

Trupa din Giuleşti nu a ştiut să aprecieze un antrenor pe care l-a avut în curte şi care în această săptămînă a reuşit o performanţă uriaşă. E vorba despre portughezul Jose Peseiro, care a fost demis de Rapid după numai cîteva etap în 2008-2009, dar acum a dus-o pe Braga în grupele Champions League.

Preformanţa lui Peseiro e cu atît mai mare cu cît a eliminat o echipă din Italia în play-off-ul Ligii Campionilor. în prima manşă fusese 1-1 în Portugalia, iar aseară s-a jucat returul din Italia. După 90 de minute a fost tot 1-1. Au urmat prelungiri, în care nu s-a marcat şi s-a trecut la loviturile de departajare. Portughezii au transformat toate loviturile, în timp ce portarul celor de la Braga, Beto, fostul goalkeeper al CFR-ului în sezonul trecut, a parat cu multă uşurinţă "o scăriţă" din partea unui italian.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

Jose Peseiro, în vîrstă de 52 de ani, a venit la Rapid înaintea sezonului 2008-2009 şi avea un salariu urişa pentru România, putînd ajunge şi la 800.000 de euro salariu pe sezon.

După ce a fost demis, a urmat o perioadă de pauză, după care a fost angajat ca selecţioner al Arabiei Saudite. În această vară a fost numit "principal" la Braga.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va fi joi, 30 august, la Monaco.

VEZI AICI TOATE REZUMATELE DIN PRELIMINARIILE LIGII!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.