Europa League

Fac istorie? » Inter vrea să joace cu rezervele în returul cu Vaslui

Articol de Cristian Verescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stramaccioni se gîndeşte să menajeze mai mulţi jucători importanţi, iar Vasluiul poate spera să dea lovitura, cum a făcut Hajduk în turul precedent


Inter a debutat în Europa în deplasarea de la Split, unde au cîştigat la scor de forfait, 3-0, apoi a urmat un eşec ciudat, 0-2 în retur, chiar pe San Siro. Acum, în play-off-ul cu Vaslui s-au impus la 2 goluri diferenţă, un scor ce îi califică în proporţie foarte mare în grupele Europa League. Iar Andrea Stramaccioni ia în calcul varianta de a odihni cîţiva titulari în perspectiva meciului foarte important cu AS Roma, de duminică. Asta deşi tehnicianul peninsular a lăudat trupa moldavă în presa din Italia: "Atenţie, Vaslui este o echipă de calitate, nu sîntem deja calificaţi!".

Casele de pariuri îi văd deja calificaţi pe italieni, oferind o cotă minusculă, 1,002, adică la 100 de lei pariaţi poţi cîştiga doar 20 de bani. :) Totuşi, în caz că se repetă scenariul din returul cu Hajduk Split, pariorii care merg pe mîna Vasluiului pot cîştiga de 21 de ori suma pariată la un succes fără gol primit, în timp ce calificarea moldovenilor poate aduce 50 de lei profit la fiecare leu pariat!

1,25 este cota Interului la agenţia bet365 pentru o victorie diseară, în timp ce Vaslui are 12,00

67,00 e cota pentru un 2-0 pentru Vaslui la agenţia online Bwin

"Noi putem domina orice echipă, aşa cum au fost momente şi la meciul tur cînd am făcut-o. Inter e supervaloroasă, dar nu mergem la Milano să facem cumpărături"
Dani Coman, portar FC Vaslui

"Vasluiul e în formă. Am văzut că a bătut cu 3-1 pe Steaua, trebuie să avem grijă!"
Andrea Stramaccioni, antrenor Inter


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.