Liga 1

FOTO Suporterii lui "U" au fost la antrenament şi i-au avertizat pe jucători! Vezi ce le-au spus!

Articol de Marius Tuhuţ  —  joi, 30 august 2012

UPDATE // Aproximativ 300 de fani au fost prezenţi la antrenamentul Universităţii pentru a protesta împotriva posibilei mutări a echipei la Buzău. Suporterii s-au strîns chiar lîngă vestiare. În momentul în care jucătorii au ieşit pentru şedinţa de pregătire, fanii au intrat pe teren şi i-au avertizat pe fotbalişti: "Să nu cumva să plecaţi în altă parte! "U" e echipa Clujului!", le-au spus pe un ton imperativ. Anamaria Prodan, Florian Walter şi Ioan Mărginean au fost ţintele înjurăturilor suporterilor prezenţi.

Anamaria Prodan s-a luptat încă de cînd a preluat clubul cu autorităţile locale, însă în zadar, U Cluj nu a primit nici un fel de sprijin.

Astfel, oficialii clubului au decis să mute echipa de pe Cluj Arena şi să o tirmită la Buzău. Anamaria Prodan pare decisă să rămînă pe poziţie pînă la finalul sezonului, mai ales că la ultimele partide, U Cluj a avut foarte puţini fani în tribune. 

Iniţial, varianta era Craiova, dar fanii Universităţii Craiova nici nu au vrut să audă de acest lucru. U Cluj nu va plăti chirie pentru stadionul din Crîng, dar banii încasaţi din vînzarea biletelor vor fi împărţiţi. Arena are o capacitate de 18.000 de locuri. Oficialii clubului au mers astăzi la sediul FRF pentru a înregistra noua casă a Universităţii.

"Acum am semnat toate documentele şi cu autorităţile locale şi cu clubul din Buzău, totul este în regulă. Contractul este valabil pînă la sfârşitul campionatului", a declarat Prodan conform Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.