Europa League

Steaua a jucat cu ”Mihai Neşu Foundation” pe tricouri, o iniţiativă care l-a impresionat pe fostul fotbalist: ”Vă mulţumesc şi plîng!”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai le-a trimis o scrisoare pe care crainicul Gabi Safta a citit-o la începutul partidei: ”Cu ajutorul lui Dumnezeu, într-o zi vă voi strînge mîinile!”

Steaua a purtat numele fundaţiei lui Mihai Neşu pe tricourile de joc, ca să-l cinstească pe fostul jucător, care a jucat în roşu şi albastru între 2001 şi 2009. Mihai face în continuare recuperare după accidentarea la coloană pe care a suferit-o acum mai mult de un an, în timpul unui antrenament al lui Utrecht.

VIDEO Progres uimitor pentru Mihai Neşu: "Sînt atît de fericit!" » Iată ce poate face cu mîinile

Conducătorii stelişti doreau ca gestul lor, imprimarea "Mihai Neşu Foundation" pe echipament, să fie o surpriză. Însă George Ogăraru, prieten cu Mihai, a dezvăluit planul la Radio GSP cu cîteva ore înaintea partidei. Neşu a aflat şi a trimis un mesaj, pe care crainicul stadionului, Gabi Safta, a început să-l citească în minutul 15 al jocului cu Ekranas.

Ce le-a transmis Neşu şteliştilor:

"Bună seara, dragi stelişti şi nu numai!

Plîng în timp ce scriu aceste rînduri fiindcă nu mi-am imaginat vreodată că atîta lume e alături şi se gîndeşte la mine, chiar şi la un an şi patru luni de la accident. Nu ştiu dacă merit asta! Nu am fost un mare fotbalist, doar am încercat să devin. Dar ce pot să vă promit este că, deşi dacă unele zile sînt chinuitoare, sprijinul vostru îmi dă putere, răbdare şi sper că într-o zi, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al tehnicii medicale, să fiu din nou sănătos, să pot să strîng mîna şi să ofer o îmbrăţişare tuturor celor care s-au gîndit chiar şi o secundă la mine.

Astăzi vreau să-le mulţumesc în special lui MM şi tuturor celor care au hotărît să-mi sprijine fundaţia şi planurile mele de a ajuta copiii cu dezabilităţi din România. Este o onoare pentru mine şi sper, cu ajutorul vostru, ca în viitorul apropiat să pot ajuta cel puţin un copil din fiecare judeţ să aibă o viaţă normală.

Le mulţumesc, de asemenea, suporterilor stelişti că se gîndesc la fiecare meci la mine şi s-au gîndit să-mi facă o coregrafie ca aceea de la meciul cu Twente. E de neuitat! În încheiere, vreau să le urez băieţilor şi staff-ului Stelei multă, multă baftă! Anul acesta îi văd mai puternici şi îndemn toţi suporterii să le ofere linişte, răbdare şi sprijin, pentru că aşa vor urma şi rezultatele dorite de noi toţi

Cu drag, Mihai"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.