Liga Campionilor

Beto revine ca adversar la Cluj: ”Braga, Galata şi CFR sînt de acelaşi nivel”

Beto a fost cedat definitiv de Porto la Braga, nu împrumut ca la Cluj

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portughezul Beto va reveni la Cluj din postura de adversar. Lusitanul crede că grupa e deschisă oricărui deznodămînt.

- Salut, Beto! Din România te sunăm, n-ai scăpat de noi...
- Da, ştiu de ce mă sunaţi! Eram la antrenamente cînd am aflat. Am ascultat la radio şi am avut o reacţie de bucurie cînd am auzit că vom întîlni Clujul în grupe. E o oportunitate pentru mine de a reîntîlni nişte prieteni speciali.

- Crezi că fosta ta echipă are vreo şansă?
- Sigur că da. E o serie echilibrată, dacă o excludem pe Manchester. Ştim cu toţii cine e United. Celelalte echipe au şanse egale, vorbim de trei formaţii cam de acelaşi nivel. Fotbalul e ca o cutie cu surprize, nu se ştie niciodată. Altfel, Braga îşi doreşte să meargă mai departe, iar eu voi face tot posibilul să mă asigur că lucrurile vor sta aşa.

- Va fi ciudat să joci din nou în Gruia, de această dată din postura de adversar?
- Cu siguranţă va fi straniu. A fost un an special pentru mine, în Cluj, în România. Aşa e la fotbal. Azi sînt la Braga, peste un an, cine ştie?, poate voi juca în Spania sau Italia şi voi reveni la Braga ca adversar! Ştiu doar că sînt un fotbalist profesionist şi, în acest moment, voi apăra emblema clubului pe care îl reprezint.

- Ai văzut meciurile Clujului cu Basel?
- CFR a arătat ca o echipă puternică. Joacă un fotbal bun şi am fost fericit pentru foştii mei coechipieri că au reuşit să se califice în grupe.

- Eşti considerat de fanii clujeni drept cel mai bun portar care a trecut pe la CFR. Poate Felgueiras să-ţi ia locul?
- Îl cunosc pe Mario, e un goalkeeper bun. Dar CFR are şi alţi portari buni, Edi Stăncioiu, Mihai Mincă. E un post bine reprezentat la Cluj. Eu mi-am făcut treaba la CFR, am amintiri plăcute de acolo. Am cîştigat un titlu în România, asta nu se uită.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.