Liga 1

Anamaria Prodan se ia de primarul Clujului: ”Ăsta ca să scape, o vinde şi pe mă-sa!”

Emil Boc

Articol de Marius Tuhuţ  —  sâmbătă, 01 septembrie 2012

Managerul Universităţii, Anamaria Prodan, e în război cu Emil Boc şi l-a criticat pe primarul Clujului pe contul de Facebook.


Anamaria Prodan a reacţionat dur, pe contul ei de Facebook, la o declaraţie a lui Emil Boc la adresa ei. "Eu am învăţat că nu trebuie să-i dai importanţă de fiecare dată unei doamne care, poate, tocmai chiar acest lucru îl caută: mediatizare şi scandal. Prefer să lucrăm pe legi şi pe acte", a spus Boc.

Vorbele fostului prim-ministru au iritat-o la maxim pe doamna din conducerea Universităţii Cluj. "Să-ţi fie ruşine mincinosule! Juma' de buletin... mediatizare, nu? Săracule, tu cauţi mediatizare! Nu îţi este ruşine? Nu te-ai săturat de minţit şi furat? Mamă, mamă dacă pun mîna pe tine suporterii...", a tunat Anamaria Prodan, care nu s-a oprit însă aici. "Cît de nesimţit este acest om? După ce că tac, să nu-l omoare lumea, tot el se dă în spectacol! Ăsta ca să scape o vinde şi pe mă-sa! Nu voi permite nimănui să-şi bată joc de mine sau de această echipă! Cînd am venit la Cluj ştiam în ce mă bag! O să merg mai departe cu echipa aceasta şi nu o să mă fac de rîs făcînd jocul lui Boc sau al altor domni care-şi doresc să o omoare! Ghinionul lor că m-au întîlnit!".

Anamaria Prodan este nemulţumită că nu a primit sprijin financiar de la Primăria Cluj şi ameninţă că va muta echipa la Buzău.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.