Liga 1

Rednic pe cracă » Florian Walter l-a contactat pe Dorinel Munteanu pentru a prelua banca tehnică a Petrolului

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Puriul” va fi demis în cazul unui eşec, astăzi, cu CFR Cluj.

Principalul finanţator al Petrolului, Florian Walter, şi-a pierdut răbdarea cu Mircea Rednic. Cu "Puriul" la timonă, formaţia prahoveană a obţinut doar 8 puncte în primele 6 etape, acelaşi număr de puncte avut şi de Universitatea Cluj, echipa pe care a părăsit-o Walter în vară şi a sărăcit-o de întreg lotul de jucători.

Oficialii Petrolului l-au contactat deja pe Dorinel Munteanu, proaspăt demisionat de la Oţelul Galaţi, şi i-au propus acestuia banca tehnică a "lupilor galbeni". Mircea Rednic va fi demis chiar în această seară, dacă nu cîştigă pe terenul campioanei CFR Cluj.

La vrut şi la "U"
Walter l-a dorit antrenor pe Dorinel Munteanu şi la Universitatea Cluj, însă atunci fostul internaţional era sub contract cu Oţelul Galaţi. Din staff-ul lui Munteanu la Petrolul va face parte şi preparatorul fizic Yuksel Yesilova. Turcul le-a atras atenţia şefilor petrolişti prin munca depusă în ultimele două săptămîni la concitadina Astra, unde este colaboratorul lui Gigi Mulţescu. Yesilova a mai lucrat cu Dorinel Munteanu în 2008 la U Cluj şi Steaua.

2 victorii, 2 remize şi 2 înfrîngeri este bilanţul lui Mircea Rednic la Petrolul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.