Liga 1

MM şi-a pierdut cumpătul » "Nu mai e Ghencea casa noastră? Ce se întîmplă?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 September 2012

Steaua s-a calificat în grupele Europa League şi a stabilit şi un record important. S-a calificat de nouă ori consecutiv în grupele unei competiţii europene.

Cu toate acestea, fanii nu se înghesuie la casele de bilete deşi partida este la o oră accesibilă, vremea este excelentă, Steaua jocacă mai bine ca în ultimii ani, iar preţul biletelor este foarte bun.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, nu înţelege de ce fanii nu se înghesuie la case, mai ales pentru că este ultimul meci pe Ghencea, stadion agreat de fanii roş-albaştrilor. Mai mult, MM le cere suporterilor să vină, fiind un meci foarte important, Steaua avînd mare nevoie de puncte

"Vreme extraordinară, ora de începere perfectă (18.55), echipa proaspăt deţinătoare a recordului european de calificări consecutive, băieţii joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani, meci foarte greu şi interesant, de ce doar 3.000 de bilete ieşite de la case pînă acum? Nu mai e Ghencea casa noastră?"

Steaua - Oţelul începe la ora 18:55 şi va fi transmis în direct la Digi Sport. Partida va putea fi urmărită liveTEXT şi pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.