Liga 1

FOTO&VIDEO "Cîini" puşi cu botul pe labe » Astra a învins Dinamo cu 1-0

+14 Foto
foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 septembrie 2012

Dinamo pierdut la Astra, 0-1, după un meci în care gazdele au dominat de la un capăt la altul şi au ratat mai multe ocazii mari

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului!


Dinamo şi-a arătat slăbiciunile din primele minute. Pe dominarea gazdelor, Ivanovski ratează incredibil deschiderea scorului, din doar 4 metri (6)."Cîinii" au început să mai ţină de minge şi au echilibrat jocul. Dar şuturile slabe ale lui Boubacar, Muşat şi Ţucudean nu l-au deranjat deloc  pe Lung Jr. Curtean a avut o sclipire în minutul 31. Şi-a preluat excelent mingea pe lîngă un adversar, a pătruns în careu, dar a întîrziat centrarea şi gazdele au recuperat balonul.

După pauză, tot gazdele au avut iniţiativa. Koulibaly şi-a lăsat echipa în 10. fiind eliminat pentru un cot aplicat lui Ivanovski (49). "Cîinii" au continuat să se apere eroic. Naumovski reţine şuturile lui Enache şi Distefano, dar dinamoviştii au avut mare noroc la relauarea lui Fatai în transversală (65).

În minutul 73, s-a restabilit egalitatea numerică. Distefano a primit al doilea galben şi a fost eliminat, dar dinamoviştii tot nu s-au trezit.
Bukari a scăpat singur cu Naumovski şi a trimis în bară, oaspeţii scăpau iar cu mare noroc (83). Fatai a fost faultat în careu de Grigore, iar Tembo a executat penalty-ul şi a adus victoria pentru Astra.

Vezi aici comentariul partidei!

Echipe de start:
Astra: Lung Jr. - Măţel, Găman, Ben Youssef, J. Morais - Enache, Takayuki, Distefano, De Amorim - Fatai - Ivanovski
Rezerve: D. Moldovan, Fwayo Tembo, Nogo, Melinte, Mureşan, Bukari, Yahaia

Dinamo: Naumovski - Nica, Koulibaly, Luchin, Pulhac - Rus, Muşat, Boubacar - Matei, Ţucudean,Curtean
Rezerve: Bălgrădean, Dr. Grigore, C. Munteanu, Dănciulescu, Galchev, Axente, Filip

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.