Nationala

Au "retrogradat" la Bacalaureat! Fotbaliştii s-au făcut de rîs şi la sesiunea a doua :X

Manole (dreapta) a luat doar 2,80 la română. În iunie luase doar 1!

Articol de Răzvan Luţac  —  duminică, 02 septembrie 2012

Patru dintre jucătorii celebrului lot al "Derbedeilor U-19", sancţionaţi pentru comportamentul din turneul de calificare la CE U-19 din 2013, n-au reuşit să ia Bacalaureatul nici din a doua încercare.

După ce s-au dat în stambă la echipa naţională, patru membri ai selecţionatei n-au reuşit performanţe mai bune nici la învăţătură.

Atacantul Andrei Manole, elev al Liceului cu Program Sportiv din Piteşti, a luat doar 2,80 la limba română şi nu a trecut marele hop. Totuşi, jucătorul lui FC Argeş şi-a îmbunătăţit performanţa, după ce luase doar nota 1 la sesiunea din vară. Manole a devenit cunoscut după ce s-a pozat în compania unui personaj controversat din Serbia, Ratko Buturovici.

Nici jucătorii de la Viitorul Constanţa nu au reuşit rezultate mai bune. Ionuţ Puţanu nu s-a prezentat la Română, în timp ce Alexandru Buzbuchi şi Cristian Gavra au fost puşi în dificultate de matematică, probă la care au luat 2,25, respectiv 2,90. Cei trei sînt elevi ai Grupului Şcolar "Ion Podaru" din Ovidiu.

Toţi cei patru jucători au fost sancţionaţi pentru comportamentul lor din turneul de calificare la CE U-19 din 2013. Vezi aici ce au făcut în luna mai şi ce pedepse au primit!

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.