Liga 1

Dario Bonetti a avut reacţii uluitoare la conferinţa de presă: "Koulibaly a fost cel mai bun!"

Lui Dario Bonetti nu i-a prea căzut bine înfrîngerea cu Astra.

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dario Bonetti l-a lăudat pe fundaşul african, a dat vina pe atacanţi şi a anunţat că nu trage la titlu.

Calm, fără vreun pic de părere de rău, dar cu explicaţii puerile pentru orice nereuşită a elevilor săi. Aceasta a fost reprezentaţia lui Dario Bonetti la conferinţa de presă de după meci.

"Ţinta noastră a fost să cîştigăm, dar ne-am fi mulţumit şi cu un punct. Eu nu am făcut niciodată afirmaţia că tragem la titlu, doar respectăm targetul de calitate şi joc al echipelor din frunte. Cînd ai target locurile 5-6-7, nu poţi ţinti cîştigarea campionatului", a spus Bonetti. Apoi a uimit lăudîndu-l pe cel mai slab om al lui Dinamo, Paul Koulibaly.

"Am făcut o partidă bună, ţin să remarc apărătorii. Koulibaly a fost cel mai bun om al nostru atît timp cît a fost pe teren. Este un jucător foarte bun. Temperamentul său poate părea agresiv, dar este fair-play, nu caută să lovească adversarul. Nu cred că merita să fie eliminat. Energia echipei vine întotdeauna de la atacanţi, dar să nu uităm că am jucat cinci meciuri în două săptămîni şi s-a acumulat oboseală!", a încheiat italianul de 51 de ani.

"Era mai echitabil un egal cu Astra. Cu Petrolul am fost foarte norocoşi, cu Astra am avut de asemenea noroc, însă cînd pierzi în ultimul minut e ghinion" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

"Această victorie o dedic tuturor oltenilor pentru că ei se bucurau mereu cînd o învingeam pe Dinamo" (Silviu Lung jr., portar Astra)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.