Stranieri

VIDEO InvincibiLuce » Mircea Lucescu a cîştigat un nou derby cu Dinamo Kiev (3-1), însă a avut emoţii din cauza lui Raţ

+2 Foto
Iarmolenko (stînga) l-a depăşit uşor pe Raţ, dar nu şi pe Srna (dreapta)

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Minerii" au controlat cu autoritate meciul cu rivala din Capitală, unicele clipe dificile avîndu-le după golul egalizator primit din vina lui Raţ.

Cu un apetit ofensiv impresionant în campionatul actual, elevii lui Lucescu au început derby-ul ca din tun. După un start de foc la poarta lui Koval, pigmentat de ratări semnate de Srna sau Ilsinho, Kucer a deschis scorul în minutul 20. Şahtior era stăpînă pe situaţie!

VIDEO: Vezi AICI rezumatul partidei!

Bun în atac, ezitant în apărare
Introdus în primul 11, Răzvan Raţ a avut un debut bun, cu incursiuni periculoase în atac. Dar, în numai zece minute, l-a nemulţumit pe Lucescu. Mai întîi, fundaşul a scăpat singur cu portarul advers (37), a încercat să îl lobeze, dar acesta a reţinut balonul. Apoi, în finalul reprizei, Iarmolenko l-a depăşit uşor pe român, l-a făcut "săniuţă", a pătruns în careu şi a egalat: 1-1 (45)!

Repriza-revanşă
Reluarea i-a readus pe "mineri" în prim-plan, iar fundaşul central Kucer a lovit din nou (62), după un corner. Golul descătuşării a fost reuşit de Luiz Adriano, care a înscris cu un şut plasat (81), declanşînd fiesta pe Donbass Arena.

3,7 goluri pe meci este media reuşitelor echipei lui Mircea Lucescu în acest sezon

7 ani au trecut de la ultima înfrîngere a lui Şahtior într-un derby cu Dinamo jucat la Doneţk

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.