Campionate

Eurolacrimi! » Cristiano Ronaldo a plîns 20 de minute de supărare. Are doar 12 milioane anual

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cel mai scump jucător vrea să plece de la Real Madrid. Pentru el, Man. City e gata să bată recordul: 125 de milioane de euro


"Sînt foarte trist. Nu mă simt iubit. Vreau să plec!". De ce era supărat Cristiano? De ce s-ar despărţi de Real Madrid, care l-a transformat în cel mai scump jucător din lume în 2009, cînd l-a cumpărat cu 94 de milioane de euro de la Man. United? Salariul, principalul motiv.

Supărat că are doar 12 milioane de euro anual şi că albii nu-i măresc salariul la minimum 15 milioane, Ronaldo s-ar fi întîlnit sîmbătă seară, într-o reuniune secretă, cu Florentino Perez şi Jose Angel Sanchez. Preşedintele şi directorul general, cel care negociază contractele jucătorilor.

CR7 i-a spus şefului: "Presi, Kaka ia aproape cît mine într-un an. Şi nu joacă. Iar Eto'o cîştigă aproape dublu în Rusia. Nu e normal"

Ulterior, Ronaldo nu s-a bucurat la cele două goluri marcate Granadei (3-0), iar după meci ar fi plîns de nervi 20 de minute în vestiar, s-a dezvăluit în timpul emisiunii Punto Pelota.

Dacă nu va renunţa la ideea de a pleca, ar fi doar trei variante: Anji, PSG şi Man. City. Englezii ar fi dat veste deja că sînt pregătiţi să-l aducă la Manchester pentru 125 de milioane de euro. Cu 31 de milioane peste vechiul record.

"Fiecare se comportă cum crede. Cristiano spune că e nefericit. Eu sînt mulţumit cu ce am la Real Madrid"
Xabi Alonso, jucător Real Madrid (5 milioane de euro salariu)

"Ronaldo e trist la Real? Atunci să vină să joace la noi, la Rayo"
Paco Jemez, antrenorul lui Rayo Vallecano

20 de milioane de euro ar fi salariul net pe care i l-ar plăti Manchester City lui Cristiano Ronaldo dacă s-ar transfera pe Etihad Stadium

Top 5 salarii
Jucător Club Sumă
1. Eto'o Anji Mahacikala 20*
2. Ibrahimovici PSG 14,5
3. Rooney Man. United 13,8
4. Y. Toure Man. City 13
5. Aguero Man. City 12,5
* Sumele sînt exprimate în milioane de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.