Liga 1

Steaua rezistă doar o repriză! » Elevii lui Reghecampf obosesc repede

Defensiva Stelei nu mai este atît de sigură ca în campionatul trecut

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şumudică a rîs de roş-albaştri, ”aveau cîrcei în partea a doua a meciului cu noi”, iar Viorel Tănase pregătise jocul din Ghencea ca să profite de problemele fizice ale jucătorilor lui Reghe.

Abia a început sezonul, iar programul a fost unul blînd, dar Steaua deja are probleme. Adversarele ei au remarcat că roş-albaştrii nu rezistă la un nivel bun mai mult de 45 de minute. Viorel Tănase pregătise jocul Oţelului din Ghencea cu gîndul să reziste în apărare în prima parte a jocului ca să profite în mitanul secund.

"Steaua va scădea ritmul pe parcursul meciului. Important e să scăpăm de minutele de start, cînd vor veni peste noi!", le zisese Tănase fotbaliştilor lui. Scenariul a fost valabil, doar că Rocha a marcat repede din ofsaid, apoi a înscris şi Pintilii, iar gălăţenii n-au fost capabili să înscrie decît un gol, chiar dacă Steaua scăzuse şi se chinuia să reziste în avantaj.

FC Vaslui, singura formaţie care i-a învins pe "militari" în acest sezon din Liga 1, a beneficiat şi ea de transformarea trupei lui Reghecampf, pe parcursul aceluiaşi meci, dintr-una agresivă şi puternică într-una incapabilă să reacţioneze. Şumudică a rîs de Gigi Becali, în direct la DigiSport: "Nea Gigi, după ce ne-aţi dat primul gol puteaţi să faceţi şi 4-0, dar la cum aţi jucat în ultimele 30 de minute, aţi scăpat uşor numai cu 3-1 pentru noi! Jucătorii tăi aveau cîrcei în repriza a doua!".

Reghecampf a fost şi el şocat
Scăderea pe care a înregistrat-o Steaua în meciul cu Oţelul a fost sesizată şi de către Laurenţiu Reghecampf. "După ce am marcat n-am mai jucat aşa cum vreau eu. Bine, măcar, că am cîştigat!". La mijlocul săptămînii trecute, Reghe menajase cîţiva dintre fotbaliştii importanţi în returul cu Ekranas (3-0), tocmai ca să-i aibă odihniţi şi în formă bună în campionat.

4 goluri a încasat Steaua în prima repriză în primele 7 etape. În partea a doua a partidelor a primit 5 goluri, dintre care 3 doar la Vaslui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.