Liga 1

Dinamoviştii fac scut împotriva lui Borcea » Săvulescu:"Becali e trompeta lui! Gigi l-a îndepărtat de la Dinamo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 septembrie 2012

Dragoş Săvulescu i-a luat apărarea lui Ionuţ Negoiţă în disputa pe care acesta o are cu fostul acţionar dinamovist, Cristi Borcea. Săvulescu spune că Gigi Becali a făcut mult rău finului său prin influenţa negativă pe care o are asupra sa

"Mă aşteptam la nişte atacuri din partea lui Cristi, dar ele au venit prin intermediul naşului. Becali e trompeta lui Borcea. Domnul Becali e adversarul principal al lui Dinamo. Categoric, Cristi Borcea a fost îndepărtat de la Dinamo de către Becali. Este evident că finul îi spunea naşului ce se întîmplă la Dinamo.

Borcea mi-a vîndut acţiunile sale pe 3,5 milioane de euro, iar acestea au fost împărţite între mine, Negoiţă şi domnul Badea. Acţiunile sînt împărţite în mod egal între mine, Badea şi Negoiţă, nici unul dintre noi nu sîntem acţionari minoritari.

Nu există tensiuni la Dinamo, cei trei acţionari care am rămas ne înţelegem foarte bine", a declarat Dragoş Săvulescu la sportro.

"Domnul Borcea mai e în acte preşedinte executiv, dar va fi scos din organigrama clubului în noiembrie, în urma unei Adunări Generale"

"Este o diferenţă de coeficient de inteligenţă între Becali şi Borcea, al lui Borcea este mult mai mare"
Dragoş Săvulescu, acţionar Dinamo

Fostul şi actualul acţionar de la Dinamo se ceartă ca la uşa cortului » "Groparul" Borcea şi "papagalul" Negoiţă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.