Liga 1

Alvarez la Dinamo II » Hondurianul va juca împotriva Sportului în meciul de sîmbătă

Pe lîngă salariul consistent, Alvarez a încasat şi o primă de instalare în valoare de 200.000 de euro

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Hondurianul urmează să joace sîmbătă, în Regie, contra Sportului, pentru prima oară după accidentarea suferită la debutul în Liga 1.

Recomandat pentru rapiditatea etalată în anii petrecuţi în Italia, mijlocaşul hondurian Edgar Alvarez va reveni, oficial, pe gazon, după accidentarea de acum trei săptămîni, de la Chiajna. Fotbalistul de 32 de ani va evolua sîmbătă dimineaţă, de la ora 11:00, în partida pe care Dinamo II o va disputa contra Sportului, într-un meci contînd pentru etapa a 2-a a Seriei B1.

Jucătorul s-a mai antrenat sub comanda lui Bonetti, însă n-a mai jucat deloc după ce a suferit o contractură la coapsa stîngă. Edgar s-a mai pus la punct cu pregătirea fizică, iar acum staff-ul tehnic vrea să ştie la ce nivel este, pentru că Bonetti l-a adus la Dinamo să fie titular la prima echipă, mai ales că are unul dintre cele mai mari salarii din lot, peste 150.000 de euro pe sezon.

La Dinamo II urmează să-şi mai facă apariţia şi alţi fotbalişti de la prima formaţie. Tehnicianul italian va decide mîine ce jucători vor mai evolua contra "studenţilor", existînd şanse ca şi Andrei Cristea, Axente, Scutaru să apară ca titulari.

În prima rundă a diviziei secunde, "căţeluşii mici" au pierdut fără drept de apel pe teren propriu, 0-3 cu Săgeata Năvodari!

15 minute a bifat Alvarez în prima divizie, evoluînd în startul meciului cu Concordia, de la Chiajna (0-0)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Facem revoluţie!"
Fanii au promis că-i vor rămîne fideli lui Bonetti, care a intrat şi-n colimatorul conducerii. Pe forum-urile diverselor site-uri, suporterii au precizat că vor veni în număr mare la derby-ul de vinerea viitoare, cu CFR Cluj, pentru a-l susţine pe italian şi-au trimis un avertisment acţionarilor: "Dacă îi veţi face vreun rău lui Bonetti, facem revoluţie! Acceptăm să ajungem şi în liga a treia, numai să construim un nou Dinamo". Cu CFR se joacă pe Naţional Arena. Dinamoviştii au închiriat un singur inel, dar dacă se vor epuiza cele 20.000 de bilete, pot trece şi la inelul superior.

N-au amical, au nuntă
Roş-albii nu mai joacă vineri împotriva lui Şahtior Doneţk, într-un amical reprogramat pentru luna octombrie, la Iaşi. Însă un grup important de jucători ai "cîinilor" va participa sîmbătă, la Cluj Napoca, la nunta lui Laurenţiu Rus, ardeleanul urmînd să fie cununat de Sergiu Homei. La eveniment a fost invitat şi antrenorul Dario Bonetti, care doreşte să onoreze solicitarea.

"Adi Popa e mai slab ca Strătilă!"
Înainte de a semna cu Steaua, mai exact la începutul lunii iunie, unul dintre foştii acţionari ai roş-albilor l-a propus pe Adrian Popa în Ştefan cel Mare, însă actualii şefi ai clubului au respins din start ideea: "Îl avem pe Strătilă acolo, mai avem alţi jucători tineri, precum Steliano Filip, Matei, Curtean sau Rus, de ce să-l luăm pe unul care nu e de Dinamo şi e, ca valoare, sub fiecare dintre cei enumeraţi?!". Mijlocaşul a semnat acum două săptămîni cu Steaua, aducînd 400.000 de euro Chiajnei, iar Popa a ajuns titular sub comanda lui Reghe şi a fost convocat de Piţurcă pentru "dubla" echipei naţionale cu Estonia şi Andorra.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.