Nationala

Erau să piardă semnalul :) Piţurcă vrea măsuri draconice în interiorul echipei naţionale

+1 Foto
Lobonţ şi colegii, la un pas să stea opt zile fără telefon.

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul a închis laptopurile "tricolorilor" şi a dorit să le "aresteze" telefoanele mobile pe durata cantonamentului, pentru linişte şi concentrare maximă.

"Naţionala" a fost în pericol să întrerupă orice legătură cu lumea din afară! Selecţionerul a vrut să aibă linişte deplină în preajma "dublei" din startul preliminariilor CM 2014, cu Estonia şi cu Andorra, aşa că a venit cu o idee ce a stupefiat fotbaliştii: fără laptopuri şi fără telefoane mobile, din prima zi a cantonamentului, adică de lunea trecută, pînă marţi noaptea, după a doua partidă! Jucătorii, întîi amuzaţi de intenţia antrenorului, au realizat că decizia e serioasă şi au discutat cu staff-ul.

S-a ajuns la un compromis, cu toate că Piţurcă nu e genul de selecţioner permisiv. Fotbaliştii au acceptat să nu mai folosească laptopurile şi iPad-urile, în schimb au rămas cu telefoanele mobile.

"Să ţi se ia "celularul" era o practică pe vremea Cooperativei sau acum 10 ani, cînd predai telefonul ca să nu te contacteze unul sau altul, ori ca să fii cu mintea doar la meci. Vremurile s-au schimbat, credeţi că lui Ronaldo sau estonilor li se interzic convorbirile cu familiile la telefon?! Acceptăm păstrarea unei stări de linişte şi să ne respectăm între noi, totul într-o stare de normalitate", au replicat jucătorii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.