Stranieri

VIDEO Fulgerul Bumba! » Mijlocaşul de 18 ani a cucerit primul trofeu la AS Roma: Supercupa la tineret

+2 Foto
Claudiu Bumba ridică deasupra capului Supercupa Italiei, luată în premieră de AS Roma Primavera // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Claudiu s-a specializat în goluri rapide. A deschis scorul în minutul 4 al finalei cu Inter (2-1), după ce sîmbătă marcase şi în campionat, cu Reggina, după doar două minute!

N-a plecat decît de o lună de la Tîrgu-Mureş, dar i-a cucerit deja pe italieni. Claudiu Bumba a marcat din nou pentru echipa de tineret a Romei şi miercuri a cîştigat primul trofeu, Supercupa, după 2-1 cu Inter. O făcuse şi în urmă cu 4 zile, deschizînd drumul către victoria cu Reggina (4-1) din campionat.

VIDEO: Vezi AICI meciul!

Bumba a lovit la fel de fulgerător. Dacă sîmbătă punctase în minutul 2, acum a înscris după 4 minute. Servit la limita ofsaidului, Claudiu, scăpat de adversari, a reluat mingea cu capul în plasă din careul mic. Iar pînă la pauză, fostul mureşean a mai avut ocazia să dubleze avantajul giallorossilor.

"Moment magic pentru român. Letal în jocul aerian, a dovedit că-i foarte bun şi cu mingea la picior", îl laudă agenţia romanews.eu. Iar tuttomercatoweb.com, care l-a notat cu 8, a conchis: "Specializat în goluri rapide, s-a remarcat prin sincronizarea cu coechipierii şi demarcările în careu. Foarte iute, Bumba a marcat facil cu capul, fiind permanent un ghimpe în coasta apărării nerazzurra".

"Bumba a făcut spectacol şi după golul marcat: un-doi genial şi un assist surprinzător chiar şi pentru colegul său Cittadino" (Il Tempo, cotidian din Roma)

600.000 de euro a plătit AS Roma pentru transferul internaţionalului român de la FC Tîrgu-Mureş

2 goluri a reuşit Bumba în 207 minute adunate din 3 partide jucate la formaţia Primavera "giallorossa"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.