Liga 1

9 cu ghinion » Atacanţii din lotul Rapidului se feresc de numărul 9

Ioniţă e ultimul jucător care a purtat tricoul cu numărul 9.

Articol de Cătălin Popescu  —  sâmbătă, 08 septembrie 2012

Rapidul are 8 atacanţi în lot şi nici unul nu vrea să poarte fostul număr al marelui Sandu Neagu.

Alb-vişiniii sînt superstiţioşi cînd vine vorba de numărul de pe tricou. Cu toate că Ovidiu Sabău are la dispoziţie 8 vîrfuri, Pancu, Surdu, Figueiredo, Ilijoski, Goga, Ciolacu, Bilaşco şi Ioniţă, nici unul dintre ei nu vrea să joace cu "9" pe spate. De la Ionuţ Mazilu, care a evoluat în Grant în perioada 2006-2008, reuşind să marcheze 18 goluri, nici un alt fotbalist ce a îmbrăcat acest echipament n-a dat randament. Joao Paulo Pinto, Cassio şi Răduţă sînt cei care au evoluat cu numărul 9 şi care n-au reuşit să confirme.

L-a lovit şi pe Ioniţă
În primul său sezon în Giuleşti, la prima echipă, Alex Ioniţă a înscris 10 goluri, dar a evoluat cu numărul 11. Anul trecut, cînd a revenit la Rapid, sub comanda lui Răzvan Lucescu şi îmbrăcînd tricoul cu numărul 9, a prins doar 6 meciuri şi a marcat o dată. În plus, în acest campionat, Ilijoski a preluat tricoul lui Alex, dar văzînd că nu are evoluţii bune l-a schimbat cu 88, iar la primul său meci, cu CFR, a izbutit un gol.

"Eram disperat să scap de numărul 9, e unul ghinionist pentru mine. Am luat numărul 88 pentru că cifra 8, dacă o întorci, reprezintă infinitul!" (Baze Ilijoski, atacant Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Nici Şahtiorul nu vinde
Pentru amicalul de mîine seară, împotriva lui Şahtior Doneţk, programat la ora 18:00, în Giuleşti, alb-vişiniii au vîndut pînă aseară doar aproximativ 1.000 de bilete. Preţurile sînt mici, iar organizatorii sînt siguri că pînă la ora de start se vor fi procurat în jur de 5.000 de tichete: 5 lei - peluză, 10 lei - tribuna 2, 15 lei - tribuna 1 şi 50 lei - tribuna 0.

Inbox
- Vasile Şiman, patronul Sporului, a obţinut acordul naşului George Copos de a evolua pe Giuleşti azi, de la ora 11:00, cînd "gaşca nebună" va întîlni pe Dinamo 2, în liga secundă.
- Teixeira nu înţelege de ce fanii Rapidului sînt supăraţi pe el. "Eu n-am vrut să plec la Steaua, d-asta am şi cerut o sumă de bani atît de mare, pentru a-mi duce la capăt contractul pe care-l am cu Rapid", s-a plîns portughezul colegilor săi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.