Liga 2

Claudiu Răducanu a ajuns la Milcov! » Fostul golgeter al Stelei joacă în liga judeţeană

Răducanu, în vremea în care făcea furori în tricoul Stelei.

Articol de Cristian Prisacariu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răducanu, ultimul golgeter al campionatului dat de Steaua, joacă în judeţeană. "E diferenţă mare faţă de prima ligă", s-a prins fotbalistul care a produs cele mai multe perle în România.

Claudiu Răducanu, atacantul care a fost o dată campion şi de două ori vicecampion cu Steaua, mai bifează o echipă în carieră: AS Milcov. Şi continuă cursul pe care l-a dat carierei lui, din rău în mai rău. El a mai avut în ultima vreme şi o altă grijă. A fost implicat într-un scandal cu fosta soţie, care i-a luat aproape toată averea, tot ce strînsese în carieră.

Răducanu are acum 36 de ani şi joacă la Milcov: "E diferenţă mare între liga a patra şi prima ligă, dar eu trebuie să mă pregătesc şi să demonstrez mai departe. Nu e important să marchez, contează să cîştige echipa".

El nu mai jucase nicăieri de trei luni pînă să ajungă la Milcov. Ultima grupare la care a evoluat a fost una de amatori din Germania. În 2004 era în Primera, la Espanyol, pentru care marca la debut, pentru 1-0 în deplasarea de la Villarreal. A urmat Steaua, iar apoi Bielefeld, FC Vaslui, FCM Huşi şi experienţe la formaţii din ligile inferioare din China, Italia, Spania, Germania şi România.

Voia să stea în blocnotes!:)
Claudiu a fost golgeterul campionatului, cu 21 de goluri în sezonul 2002-2003, dar a devenit faimos mai ales datorită replicilor lui care au produs umor involuntar. Credea că există un criminal în serie "Caniculă" după ce auzise la ştiri "canicula face noi victime" şi a marşat la gluma unui coleg: "Normal că m-aş muta într-un blocnotes dacă mi-ar pune clubul la dispoziţie aşa ceva".

A pierdut toată averea după ce a semnat că nevasta încasează salariul în locul lui. Mircea Rednic, care l-a antrenat la Vaslui, şi-a amintit că-l atenţionase: "Îi zisesem că nu e normal ce face, oricîtă încredere ai avea în cineva". Claudiu n-a crezut şi acum e falit.

64 de goluri a dat Răducanu în 154 de meciuri bifate în Liga 1. Are două prezenţe în echipa naţională

1,3 milioane de euro a încasat Steaua în schimbul lui Claudiu în 2004, cînd l-a cedat la Espanol. El fusese achiziţionat de la Extensiv, pe 150.000 de dolari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.