Liga 1

Reghecampf a stabilit priorităţile la Steaua: ”Cupa e mai importantă decît Europa!”

Steaua a pătruns în grupele EL după 3 victorii (3-0 la Trnava, 2-0 şi 3-0 cu Ekranas) şi un eşec (0-1 cu Trnava)

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghe spune că după accederea în grupele Europa League obiectivele Stelei sînt următoarele: 1. titlul, 2. Cupa României, 3. calificarea în primăvara EL.

Steaua se află pe locul doi în campionat după şapte runde disputate, la trei puncte în spatele liderului-surpriză Pandurii Tîrgu-Jiu, dar toată lumea din Ghencea se gîndeşte doar la titlul de campioni. Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că încearcă în fiecare zi să le transmită elevilor săi dorinţa de a ajunge cît mai repede pe prima poziţie.

"Cel mai important pentru noi este să devenim lideri. Vom aborda cu maximă concentrare şi determinare toate meciurile din Liga 1. Vrem să ne calificăm şi în primăvara europeană, dar principalul obiectiv al nostru este cucerirea titlului. Le-am tot spus jucătorilor şi o să le repet zilnic acest lucru: sîntem obligaţi să luăm campionatul!", a mărturisit tehnicianul roş-albaştrilor.

Cupa, obiectivul doi
Reghe a precizat că echipa sa va aborda la aceeaşi intensitate şi jocurile din Cupa României: "Vom fi foarte serioşi în partidele din Cupă. Pînă la urmă e vorba de un trofeu şi mi-l doresc foarte tare. Am ajuns în grupele Europa League, era foarte important pentru ca Steaua să încaseze o sumă mare de bani, acum orice performanţă ulterioară ar fi un bonus".

8 milioane de euro este suma aproximativă care va intra în conturile clubului din Ghencea prin participarea în grupele Europa League în acest sezon

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Becali m-a umilit!"
Dorinel Munteanu a declarat în Fanatik că perioada petrecută ca antrenor la Steaua a fost cea mai neagră a carierei. "A fost singurul moment din viaţa mea cînd m-am simţit umilit de felul în care a procedat cu mine acel personaj. Nu sînt ranchiunos, dar cît va fi la Steaua acel finanţator eu nu voi mai reveni. După ce va pleca el, cu dragă inimă, pentru că Steaua a însemnat întotdeauna foarte mult pentru mine, iar suporterii sînt extraordinari!", a spus Munti.

"Chipciu va fi convocat!"
Laurenţiu Reghecampf a declarat că are încredere că Alex Chipciu va reveni la echipa naţională. "Alex este în vederile selecţionerului. Mie îmi place atitudinea lui de la antrenamente, iar faptul că nu a fost acum convocat trebuie să-l ambiţioneze. Am înţeles că Piţurcă l-a lăudat pentru atitudinea lui, probabil că la următoarele acţiuni va fi convocat!", a mărturisit Reghe într-o conferinţă de presă.

Pap se visează la Steaua
Urmărit de roş-albaştri pentru un posibil transfer, portarul "naţionalei" Under 19 a României, Eduard Pap, spune că transferul în Ghencea ar însemna un vis devenit realitate. "Idolul meu e Casillas, iar dintre portarii români Pantelimon e favoritul meu. Şi Tătăruşanu e un portar ok, însă dacă voi ajunge în Ghencea nu mi-e frică de concurenţa cu el!", a declarat tînărul portar, care e legitimat la Şcoala de fotbal "Marcel Băban".

Amical pentru "accidentaţi"
Steaua va disputa astăzi, în Bulgaria, de la ora 18:00, un meci de pregătire cu Ludogoreţ Razgrad, în direct pe sport.ro. Reghecampf vede în confruntarea cu campioana Bulgariei prilejul perfect pentru ca jucătorii ce au evoluat mai puţin să-şi poată demonstra valoarea: "E un meci cu o echipă foarte bună. Am vrut o partidă pentru cei ce revin după accidentări, cum ar fi Matei, Prepeliţă şi Machado".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.