Campionate

Palmă de încălzire » Ungaria s-a distrat cu amatorii din Andorra, scor 5-0

Priskin a preluat pe piept în careu, l-a fentat și pe portarul Josep Gomes și a făcut lejer 4-0 // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Maghiarii au speculat gafele unei apărări comice, ce l-a pierdut în minutul 67 şi pe fundaşul dreapta Vela (eliminat), şi se înscriu solid în lupta pentru calificare.

Maghiarii au făcut instrucţie cu modesta Andorra (5-0), adversara pe care o vom înfrunta marţi, de la 20:30, pe "Naţional Arena". O adunătură de amatori care nu a mai marcat în oficiale de exact doi ani, de la 1-3 cu Irlanda, şi care de-atunci a încasat în jocurile de calificare nu mai puţin de 25 de goluri!

Lucrurile erau clare după jumătate de oră, din două faze fixe: Juhasz, cu capul la un corner, şi Gera, din penaltyul obţinut de Vanczak. Numai 2-0 la pauză, pentru că bara s-a opus la "bomba" lui Laczko. Distracţia a continuat după pauză. Szalai, cu al şaselea gol în 11 meciuri, a punctat şi el cu capul, din centrarea lui Vanczak, şi de la mijlocul reprizei secunde andorrezi au rămas în zece oameni (eliminat Vales). Iar maghiarii nu s-au oprit decît la 5! Rezerva Priskin, introdus în locul accidentatului Gera, şi Koman au mai profitat de desele naivităţi ale defensivei gazdelor, stabilind o diferenţă confortabilă.

ANDORRA - UNGARIA 0-5
(Juhasz 12, Gera 32 penalty, Szalai 54, Priskin 67, Koman 82)

ANDORRA: J. Gomes - Vales, Emili Garcia (81 Maniero), Lima, A. Rodrigues - Pujol, Vieira, Clemente (71 Lorenzo), Marc Garcia - Sergi Moreno (69 S. Gomez), Fernando Silva. Antr: K. Alvarez

UNGARIA: Bogdan - Vanczak, Juhasz, Liptak, Laczko - Korcsmar - Koman, Hajnal (74 Elek), Gera (46 Priskin) - Szalai (83 Nemeth), Dzsudzsak. Antr: E. Sandor
Eliminat: Vales (66)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.