Campionate

Turcii cred că au irosit o mare şansă de a bate Olanda la ea acasă: ”Trei secunde de somn”

Arda Turan, stînga, gesticulînd în direcția selecționerului Avci, s-a numărat printre jucătorii acuzați de "individualism" în cotidianul Sabah

Articol de Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ziarele de la Istanbul scriu că "naţionala" lor a dormit la golul lui Van Persie şi asta a costat-o în duelul cu ”cea mai slabă echipă a Olandei din ultimii 40 de ani”.

Amărăciunea e mare pe malul Bosforului. Turcii nu-şi pot ierta faptul că au prins "Portocala Mecanică" într-o situaţie delicată şi n-au profitat. "Venea după 4 eşecuri consecutive şi, aşa cum a arătat vineri, e una dintre cele mai slabe echipe pe care le-a avut Olanda în ultimii 40 de ani. Ce apărare modestă! Şi cu toate astea, noi n-am reuşit să marcăm", s-a plîns cotidianul Akşam.

Fanatik, la rîndu-i, crede că pe ArenA s-a pierdut din cauza a "trei secunde de somn. La cornerul lui Sneijder, din minutul 17, noi am dormit, ei erau într-o continuă mişcare. Iar zvîrluga Van Persie nu ne-a iertat". Şi Fotomac acuză lipsa de mobilitate a oamenilor lui Abdullah Avci: "Avem restanţe la viteza de joc. Replierile în apărare au fost vineri marea problemă".

"Am început aşa cum ne-am propus, dar ratările ne-au costat. Totuşi, sîntem pe drumul cel bun" (Abdullah Avci, selecţioner Turcia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.