Liga 1

Şi-a dat iar în petic! » Chipciu s-a remarcat doar cînd l-a tras de păr pe un adversar

Chipciu a ratat o nouă ocazie de a-şi arăta potenţialul.

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chipciu a primit banderola, dar n-a devenit mai responsabil.

Alex Chipciu nu marchează, dar repetă gesturile urîte. Mijlocaşul pe care Piţurcă nu-l mai convoacă la "naţională" din cauza vieţii agitate pe care o are în afara terenului a ieşit în evidenţă contra lui Ludogoreţ numai cînd l-a tras de păr pe un adversar!

Chipciu a reacţionat astfel faţă de olandezul Mitchell, cu care se aflase în duel. Stelistul s-a enervat şi l-a apucat de plete pe batavul din echipa bulgară.

Căpitan la Steaua în absenţa lui Bourceanu şi a lui Tănase, Alex nu s-a remarcat cu realizări în timpul jocului, ci numai cu gestul nesportiv. El a mai reacţionat necontrolat de cîteva ori de cînd îmbracă tricoul roş-albastru. Şi-a scuipat un adversar în timpul unui amical jucat în Antalya şi l-a şocat pe Gigi Becali, care l-a certat.

Recent, Chipciu a înscris un gol împotriva lui Litex, în amicalul în care Steaua şi-a prezentat lotul pentru acest sezon, şi a sărbătorit reuşita înjurînd timp de cîteva zeci de secunde ca la uşa cortului.

Piţurcă a renunţat la Alex, deşi fotbalistul era unul dintre favoriţii lui, "dar l-am văzut schimbat în rău". Iar Reghecampf îl asigurase vineri pe Piţi: "Chipciu s-a schimbat, se comportă foarte bine în ultima vreme".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.