Liga 1

Tensiune mare la CFR » Cadu face echipa peste capul antrenorului Ioan Andone

Cadu are un cuvînt foarte greu de spus la CFR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 septembrie 2012

Calificarea în grupele Champions League nu a adus liniştea în vestiarul campioanei României. Acolo, antrenorul principal nu este cel care decide întotdeauna nici măcar atunci cînd vine vorba despre alcătuirea primului "11".

Chiar căpitanul Ricardo Cadu e cel care a determinat ultimul diferend la CFR. Surse din cadrul echipei susţin că portughezul nu-l mai doreşte pe Ionuţ Rada alături de el în defensivă şi i-a transmis în mod clar  lui Ioan Andone că îl preferă pe italianul Piccolo.

Tehnicianul clujenilor a insistat însă în ultima perioadă să-l folosească pe Rada, lucru care l-a iritat peste măsură pe Cadu. Acesta a pus piciorul în prag şi a avut loc o discuţie mai tensionată între el şi ”Fălcos”.

Şi din acest motiv, la ultimul meci, 2-2 cu Petrolul, cuplul de fundaşi centrali a fost format din Cadu şi Piccolo. În primele 12 meciuri oficiale ale CFR-ului din acest sezon, Rada a bifat 6 partide, în timp ce Piccolo a evoluat în 5 meciuri, în unul singur nefiind folosit nici unul, nici celălalt.

Citeşte şi ”El lider maximo » Cadu e consultat înainte de toate deciziile importante de la CFR”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.