Liga 1

Trei ani de secetă » "Cîinii" n-au mai învins CFR-ul pe teren propriu din 2009

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo n-a mai bătut CFR-ul pe teren propriu din 2009, cînd antrenor era tot Dario Bonetti


CFR Cluj le creează insomnii dinamoviştilor. Pe lîngă faptul că le-a suflat titlul sezonul trecut "cîinilor" şi că roş-albii sînt urmăriţi de scandaluri în preajma partidelor cu ardelenii, Dinamo nu a mai învins campioana Ligii 1 pe teren propriu din august 2009. Atunci, tot cu Dario Bonetti pe bancă, trupa din Ştefan cel Mare s-a impus cu 1-0, prin golul lui Marius Niculae.

O mare problemă pentru Dinamo o reprezintă confruntările pe teren propriu, bucureştenii terminînd sezonul trecut pe locul 7 într-un clasament al meciurilor disputate acasă. CFR, în schimb, a fost lider în clasamentul partidelor disputate "afară". Dario Bonetti şi jucătorii sînt concentraţi la maximum pentru partida cu CFR, de mîine, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct pe DigiSport 1.

Roş-albii au urmărit toate partidele ardelenilor din acest sezon, inclusiv pe cele din Champions League, iar italianul vrea să-l surprindă iar pe Ioan Andone după ce i-a suflat şi Supercupa în această vară, după penalty-uri. Astfel că Dario se gîndeşte să-l pună pe Galcev lîngă Bastos, omul responsabil cu pasa decisivă la CFR, şi marcaj sporit la Kapetanos, golgeterul ardelenilor.

17 victorii are Dinamo în faţa CFR-ului, cinci partide s-au terminat la egalitate şi în 10 meciuri au învins clujenii. Golaverajul este 58-33 pro Dinamo

3.751 de goluri a marcat Dinamo în Liga 1, în întreaga sa istorie, fiind echipa cu cel mai mare apetit ofensiv

208 goluri a marcat Ionel Dănciulescu în Liga 1 în întreaga carieră, toţi jucătorii CFR-ului avînd împreună 210 reuşite

"Vrem revanşa!"
Ioan Andone vrea să-l învingă pe Dario Bonetti după ce acesta i-a suflat Supercupa în vară: "Avem de luat o revanşă pentru că am pierdut un trofeu, aşa că vineri vom învinge. Trebuie neapărat să luăm cele trei puncte pentru a ne apropia de locurile fruntaşe. Obiectivul nostru principal rămîne campionatul. Urmează o perioadă grea pentru noi, însă nu avem voie să pierdem nici un punct, e clar!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.