Liga 1

Copiii se fac mari cu euro! » Tinerii lui Dinamo vor lua salarii mai mari

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Din iarnă, plafonul salarial al tinerilor de perspectivă va fi crescut pentru ca aceştia să nu se mai simtă nedreptăţiţi în faţa veteranilor


Constantin Nica, Cosmin Matei, George Ţucudean şi Steliano Filip sînt tinerii jucători care încep să-şi pună amprenta pe jocul lui Dinamo, primii trei devenind deja titulari de bază. Cum prestaţiile lor sînt din ce în ce mai bune, conducătorii plănuiesc ca din iarnă să aibă loc o nouă renegociere a contractelor fotbaliştilor tineri.

În prezent, nici unul dintre cei patru nu cîştigă mai mult de 4.000 de euro lunar. Ţucudean are un contract lunar de 3.500 de euro, de trei ori mai puţin decît Andrei Cristea, în condiţiile în care George este golgeterul echipei, cu 7 reuşite în 9 partide jucate în toate competiţiile. Nica, Matei şi Filip nu cîştigă împreună cît Cristi Pulhac, cu un salariu lunar de 14.000 de euro, aşa că din iarnă se plănuieşte mărirea contractelor puştilor.

"Aud şi ei prin presă sau prin vestiar cam ce salarii au unii şi alţii şi e frustrant să ştii că Alvarez are 15.000 de euro şi abia face faţă la echipa a doua. Acţionarii îi vor răsplăti cu siguranţă în iarnă, însă şi ei trebuie să continue evoluţiile bune", spun surse din cadrul clubului.

2 pase de gol în şapte meciuri a bifat Constantin Nica în acest sezon, în toate competiţiile

1 gol în şase meciuri a reuşit Cosmin Matei, avînd cea mai bună medie a notelor acordate de redactorii Gazetei, 5,57, după Cătălin Munteanu (6,17)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.