Handbal

Joc mediocru! » Oltchim a cîştigat la Zalău, dar n-a impresionat

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana României a cîştigat aseară, cu mari emoţii, la Zalău. Evoluţia "galacticelor" a fost una foarte slabă, echipa lui Tadici conducînd pînă în minutul 43


Transferurile făcute în vară de conducerea Oltchimului nu s-au văzut pînă acum în jocul campioanei. Antrenorul Jakob Vestergaard nu a găsit încă formula cîştigătoare, Oltchim părînd o echipă de vedete adunate în acea zi din toate colţurile Europei.

Niciodată, în ultimii ani, Oltchim nu a jucat mai slab decît a făcut-o aseară, la Zalău. În primele 15 minute, Vîlcea nu a reuşit să marcheze decît de două ori! În minutul 19, echipa lui Tadici conducea cu 6-3, iar "galacticele" erau pe nicăieri. Portarul Andreea Cheţa a prins o zi fantastică şi a zburat din bară în bară. Doar sclipirile individuale ale Alexandrinei Barbosa au mai echilibrat jocul, dar şi aşa Zalăul a intrat la pauză în avantaj: 10-9.

Deruta din jocul Oltchimului a continuat şi în partea a doua. Zalăul a rămas în avantaj încă 13 minute, pînă la 15-14. Oaspetele au condus pentru prima dată în minutul 45, dar asta doar pentru că gazdele nu au mai putut face faţă ritmului impus tot de ele. Vîlcencele s-au desprins la 20-17, dar pe final au mai tremurat un pic pentru victorie . S-a terminat 22-20 pentru Oltchim, dar echipa nu joacă nimic. Cu conturile goale, fără evoluţii dătătoare de speranţe, Liga Campionilor e departe. Foarte departe.

HC Zalău 20
Szucs 6, Pop 4, Czeczi 3, Ailincăi 2, Beşe 2, Varga 1, Ţurcaş 1, Ciobanu 1. Antrenor: Gheorghe Tadici
Oltchim 22
Barbosa 8, K. Bulatovici 7, Managarova 2, Brădeanu 2, Curea 1, Nechita 1, Farcău 1. Antrenor: Jakob Vestergaard

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.