Media

Azi, Gazeta Sporturilor îţi oferă noul album "Gustavo Lima e você": "Românii se vor îndrăgosti de Brazilia"

Articol de George Ştucan  —  joi, 13 septembrie 2012

Solistul îi aşteaptă şi pe "tricolori" să se califice la Mondialul din 2014 şi îi invită pe fanii "naţionalei" într-o "ţară minunată"


La doar 23 de ani, Gusttavo Lima a cunoscut deja succesul nu doar în ţara sa, unde a primit discul de platină, ci în întreaga lume. Hit-ul "Balada - Tchê tchere", care se regăseşte pe album, a fost numărul 1 atît în Europa, cît şi pe continentul sud-american. Între două concerte, la care, pe lîngă Neymar, mai asistă şi cîteva zeci de mii de fani, Gusttavo şi-a rupt cîteva minute pentru un interviu.

- Salut, Gusttavo! Ce ştii despre România?
- Nu am fost niciodată acolo, dar am auzit că este o ţară frumoasă, unde oamenii sînt cumsecade, iar fetele foarte frumoase.

- De ce crezi că muzica ta are atîta succes în lume?
- Eu compun cu sufletul, îmi face cea mai mare plăcere atunci cînd cînt, mai ales cînd văd un zîmbet pe chipul oamenilor, indiferent de naţionalitatea lor.

"Neymar, un prieten apropiat"
- Cum a ajuns Neymar pe scenă la concertele tale?
- Neymar este unul dintre prietenii mei apropiaţi şi de fiecare dată cînd poate veni la show-urile mele, sînt încîntat să-l am alături de mine pe scenă.

- Ai o echipă favorită sau un fotbalist favorit?
- Sînt fan Flamengo şi, desigur, Zico! A fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile!

- Ţi-ar plăcea să vii în România pentru un concert?
- Mi-ar plăcea mult să vin la voi în ţară. În octombrie, am programat un tur european, însă nu mă voi opri şi în România. Însă, la următoarea vizită în Europa, cu cea mai mare plăcere.

"Brazilia, campioană mondială"
- La ce să se aştepte românii dacă vor călători în Brazilia, la Campionatul Mondial?
- Sper ca "naţionala" voastră să se califice pentru că sînt convins că suporterii români se vor îndrăgosti de Brazilia. Ei, dar şi ceilalţi fani vor avea o primire extraordinară peste doi ani. Ţara mea este o frumuseţe, e o adevărată încîntare s-o vizitezi.

- Cine cîştigă Mondialul?
- E simplu: Brazilia!

- Tu unde te vezi peste doi ani?
- Mi-ar plăcea să fiu ales să compun imnul Campionatului Mondial. Aş fi onorat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.