Nationala

Gigi Becali nu-l lasă nici pe Piţurcă să aleagă singur echipa! Ce modificări îi propune: "Aşa batem Olanda şi Turcia"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  miercuri, 12 septembrie 2012

Gigi Becali n-a fost mulţumit de cum a ales Piţurcă echipa de start în meciul cu Andorra. Pentru meciurile-şoc cu Turcia şi Olanda, patronul Stelei îi sugerează selecţionerului cîteva modificări

"Ia să joci cu Marica lîngă Tănase, în loc de Grozav şi cu Marius Niculae vîrf împins. Să vezi tu cum ne batem de la egal la egal şi cu Turcia şi Olanda, marele antrenor Piţurcă! Păi, da!

Marica e cel mai mare atacant al României în acest moment, iar Marius Niculae e singurul atacant de clasă din campionat. Credeţi voi că va juca Grozav cu Olanda? Ne dau cîte şapte ăia dacă intră Grozav. O să vedeţi voi. Piţurcă înţelege ce zic eu acum, îi dau şi lui indicaţii", a declarat Becali într-o conferinţă de presă.

Patronul Stelei a explicat şi de crede că Tănase a evoluat slab cu Andorra: "Tanase nu poate juca dacă nu are fundaş stînga şi dacă nu are un fotbalist lîngă el, în dreapta. Un Grozav de exemplu. Vă spun că Tănase se zbate de unul singur dacă nu are fotbalişti lîngă el. Ăla din dreapta dormea şi pe ăla din spate îl luase somnul. Din bun simţ am spus că nu a avut o zi bună, dar el nu a avut cu cine".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.