Liga 1

Iar în spital » Duckadam este internat în SMC pentru investigaţii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 septembrie 2012

Preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, se află internat la Spitalul Militar Central din Bucureşti pentru mai multe investigaţii, după ce săptămîna trecută a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Oficialul din Ghencea a chemat atunci ambulanţa pentru a fi transportat la spital după ce, în timp ce se afla cu fiica sa de patru ani pe faleza din Constanţa, a vrut să o ia în spate. El a spus că s-a forţat un pic şi, date fiind problemele anterioare pe care le-a avut la braţul drept, un cheag de sînge i-a blocat circulaţia la antebraţ.

Duckadam a fost transportat la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, fiind apoi internat în Secţia de Chirurgie Cardiocasculară cu diagnosticul "insuficienţă arterială acută la antebraţul drept". În cursul nopţii de joi spre vineri a primit tratament şi a fost monitorizat, iar vineri dimineaţă a fost supus unei operaţii pe artera radială a braţului, pentru a fi îndepărtate cheagurile de sînge.

În 2009, fostul portar roş-albastru a suferit o operaţie de înlocuire a unui vas de sînge la mîna dreaptă, la Timişoara. El va susţine mîine, de la ora 10:00, la Spitalul Militar Central, o conferinţă de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.