Stranieri

Lideri la bani » Oli şi Rădoi rămîn la Al Ain pe salarii uriaşe pînă în 2014!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 septembrie 2012

După ce l-au convins pe Cosmin Olăroiu, şeicii de la Al Ain au reuşit să ajungă la un acord şi cu Mirel Rădoi pentru prelungirea contractului.


“Rădoi a avut mai multe oferte din zonă, însă şi-a exprimat dorinţa de a continua la Al Ain, iar noi am fost bucuroşi să-i prelungim contractul. Cosmin e un erou! A reuşit să transforme echipa, să o scoată din negură”, a spus unul dintre şefii echipei din Emirate, Mohammed Obeid Hammad.

Lideri la salarii
Cei doi vor mai rămîne în Emiratele Arabe Unite pînă în 2014, urmînd să fie recompensaţi pe măsură. Salariul lui Cosmin Olăroiu a urcat la finalul sezonului trecut de la 2,5 milioane de euro la 4, devenind cel mai bine plătit antrenor român.

Nici Mirel Rădoi nu o duce prea rău, urmînd să fie răsplătit în urma noii înţelegeri cu 3,5 milioane pe sezon. Acest lucru îl plasează pe primul loc în topul salariilor fotbaliştilor români.

Următorul obiectiv: Liga Campionilor Asiei
După cîştigarea campionatului, arabii visează să pună mîna şi pe cel mai important trofeu continental, Liga Campionilor Asiei. Pentru a realiza acest lucru, şeicii i-au promis lui Olăroiu că îi vor mai aduce un jucător de mare valoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.