Campionate

A aruncat Zenit degeaba cu milioanele? » Debut dezastruos pentru Hulk şi Witsel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 septembrie 2012

Hulk şi Axel Witsel n-au avut parte de un debut prea fericit la Zenit, echipa lor cedînd în faţa lui Terek Groznîi, scor 0-2.


O investiţie de o sută de milioane de euro nu îţi garantează succesul. Zenit a cheltuit o sumă fabuloasă pe Hulk şi Witsel, dar cei doi au dezamăgit la prima apariţie în tricoul alb-albastru.

Astăzi, la pauză cu Terek Groznîi scorul era 0-0, aşa că Hulk a fost introdus pe teren. Mutarea n-a avut însă efectul scontat, aşa că Witsel a intrat şi el pentru ultimele 20 de minute.

De acolo s-a rupt însă filmul pentru Zenit. Terek a preluat frîiele şi a dominat copios ultimul sfert de oră al meciului. Aflaţi în permanenţă în careul advers, oaspeţii au reuşit să deschidă scorul în minutul 86 prin Almeida, diferenţa majorîndu-se în al treilea minut de prelungiri, după golul lui Lebedenko.

Hulk a fost invizibil pe toată durata reprizei, în timp ce Witsel s-a bazut, dar fără să impresioneze. Terek este pe val în campionatul Rusiei, ajungînd la 5 victorii consecutive, ultimele patru fiind obţinute în faţa forţelor Rubin Kazan, Spartak Moscova, Dinamo Moscova şi Zenit.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.