Stranieri

Mai stă o lună?! » Chivu are de tras cu degetul luxat de la piciorul drept

La aproape 32 de ani, Chivu și-a prelungit acordul cu Inter pînă în 2015, dar și lanțul accidentărilor

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 15 septembrie 2012

Accidentat pe 2 august, în preliminariile Europa League, fundaşul lui Inter trebuie să revină peste 8 zile, dar italienii se tem că nu se poate reface complet pînă la mijlocul lunii octombrie.

Al şaselea sezon la Inter a început prost pentru Chivu. Pe hîrtie ar trebui să joace titular, însă Cristi e chinuit serios de accidentarea suferită pe 2 august. Fundaşul român ar putea să-şi amîne debutul în noua ediţie de Serie A încă o lună! Deşi Gazzetta dello Sport anunţa că fostul căpitan al "tricolorilor" va reveni peste o săptămînă, cu Siena, situaţia pare destul de complicată şi Chivu nu ar vrea să rişte.

"Reintrarea lui Chivu e încă departe. Mai are nevoie de o perioadă lungă de refacere şi ar putea juca din nou după următoarea pauză datorată meciurilor interţări, 12-16 octombrie. Totul depinde de cum evoluează tratamentul de recuperare al românului", a anunţat ieri dimineaţă postul de televiziune Sky.

Gazzetta explică de ce, venind cu completări. "Luxaţia la degetul doi al piciorului drept, suferită cu Dinamo Zagreb în turul 3 preliminar din Europa League, trebuie tratată cu deosebită precauţie. Dacă problema n-a dispărut total, e de ajuns doar o mică lovitură în zona sensibilă şi durerile se agravează".

Stoper fix în campionat
Stramaccioni s-a înţeles cu Chivu să nu-l treacă pe lista de Europa League tocmai pentru că vrea să mizeze pe el exclusiv în campionat. "Antrenorul aşteaptă să-i dea lui Cristi şi lui Samuel cheile zonei centrale a defensivei lui Inter", a dezvăluit ieri Gazzetta dello Sport. Nerazzurrii vor să utilizeze două echipe diferite în Serie A şi în Europa, singurii jucători comuni fiind Handanovici, Guarin şi Sneijder.

5 meciuri de campionat ar mai putea lipsi Chivu la Inter, între care şi derbyul cu AC Milan. Ar reveni pe 21 octombrie, acasă, contra Cataniei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.