Campionate

Mourinho îl tachinează pe Ronaldo: ”Dacă e trist şi joacă aşa cum joacă, pentru mine e perfect!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 15 September 2012

Au trecut două săptămîni de cînd, după ”dubla” cu Granada, Cristiano Ronaldo a spus că ”sînt trist la Real, nu mă simt iubit”, declaraţii care au stîrnit o grămadă de comentarii. La ele s-a referit şi Jose Mourinho înaintea partidei pe care madrilenii o dispută ”afară” cu FC Sevilla.

”Dacă Ronaldo este trist şi joacă aşa cum joacă, pentru mine este perfect. El joacă mereu cu cap, munceşte cu cap, uneori mai bine şi alteori mai rău, dar este un jucător de echipă, solidar. Nu mă preocupă lucruri pe care nu le consider fundamentale”, a declarat tehncianul portughez

Acesta a indicat: ”Eu am responsabilităţi puţine cînd randamentul unui jucător este pozitiv şi responsabilităţi multe cînd randamentul e negativ. Cum Cristiano de doi ani joacă bine, bine şi bine, 99 la sută este meritul lui şi 1 la sută al meu. Eu sînt doar un antrenor de fotbal”.

Presa a continuat tema. ”Va celebra Cristiano golurile dacă va înscrie?”, s-a întrebat cotidianul madrilen ”Marca”. După care a completat: ”La Sevilla, Ronaldo ar putea să fie fericit”, precizînd că starul lusitan a marcat de 7 ori în ultimele două vizite pe ”Sanchez Pizjuan”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.