Liga 1

"Vin pentru Adi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 05 iunie 2007

Convins de Falub, Mugur Bolohan va semna in aceasta saptamina cu Universitatea. Euforia promovarii s-a consumat si sefii lui "U" au demarat campania de transferuri. Dupa fundasul central Marius Baciu, care a confirmat venirea la Cluj, si fostul jucator al lui Dinamo, Rapid sau Craiova, Mugur Bolohan , a marturisit ieri ca e aproape sa semneze cu "sepcile rosii". "Sint prieten si cu Adi (n.r. - Adrian Falub) si cu Alin (n.r. - Alin Banceu) si pina la urma m-au convins sa vin la Cluj. Eu nu m-as mai fi intors in Romania, fiindca dupa 3 ani in Cipru mi-am dorit sa ramin acolo. Insa ce mi-a propus clubul cipriot n-a fost tocmai ceea ce mi-am dorit eu. Adi a insistat foarte mult inca inainte de a promova cu U. Ma suna de 2-3 ori pe saptamina sa-mi zica sa vin la Cluj, sa ma intorc in Romania. Am acceptat in primul rind pentru el", a spus Bolohan, care a evoluat in ultimele 3 sezoane pentru Nea Salamina.

Bolohan (31 de ani) a fost prezent si la sarbatoarea "studentilor", dupa meciul cu Mioveni care a consemnat promovarea matematica in Liga I. "si in Cipru, cind au fost in cantonament, i-am ajutat cu tot ce am putut. Imi aduc aminte de atmosfera de la Cluj, inca de cind veneam cu National sau Rapid. Fanii sint superbi, orasul este foarte frumos. Am simtit acest lucru si la meciul cu Mioveni", a incheiat "Bolo".

La inchidere?
Bolohan crede ca va fi distribuit pe postul de mijlocas la inchidere de viitorul sau antrenor, Adrian Falub. "Acesta e postul pe care am evoluat in ultimul timp in Cipru si probabil e pozitia pe care o voi acoperi si la Cluj. As putea evolua fara probleme si ca fundas dreapta", a spus Bolohan. "99 la suta, Bolohan si Baciu vor semna cu Universitatea", a confirmat transferurile directorul general, Alin Banceu.

Jovanovici la patrat
Surse credibile au afirmat faptul ca pe lista lui Falub se afla atit atacantul Nemanja Jovanovici cit si fundasul stinga Milan Jovanovici (24 de ani). Ultimul si-a reziliat contractul cu Unirea Urziceni, in timp ce pentru Nemanja conducerea "studentilor" negociaza cu cea a Pandurilor.

Vadana lovit
Mijlocasul Calin Vadana s-a accidentat la antrenamentul de ieri si are sanse mici sa evolueze simbata la Lupeni. Vadana a incasat o lovitura cu genunchiul, in zona tibiei, de la Villand. Altfel, antrenorul Adrian Falub va folosi in ultima etapa, cu Minerul Lupeni, jucatorii care au evoluat mai putin in acest sezon. Ceilalti "studenti" au intrat de astazi in vacanta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.