Liga 1

Alexe la odihnă! » Bonetti vrea să îl menajeze pe atacant

Marius Alexe a fost luat la ţintă de suporterii dinamovişti.

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii îi vor cere lui Bonetti să-l menajeze pe internaţionalul de tineret, care nu dă randament la echipa de club şi-a ajuns, din nou, ţinta preferată a huiduielilor suporterilor.

Marius Alexe, 22 de ani, a ajuns din nou inamicul numărul 1 al spectatorilor dinamovişti. Tînărul fotbalist a părăsit gazonul într-un cor de fluierături, în minutul 70, iar la final a fost apostrofat de către suporteri: "Bă, nesimţitule! Cum te simţi, bă, cînd te huiduie un stadion întreg?".

Jucătorul a părăsit abătut gazonul, fiind deziluzionat de faptul că jocul nu-i iese deloc. A fost folosit şi în banda stîngă, şi-n dreapta, şi-n centru, n-a funcţionat nicăieri. Iar acţionarii au de gînd să poarte o discuţie faţă în faţă cu Dario Bonetti pentru a-i solicita menajarea atacantului.

"Poate ar fi mai bine ca Alexe să fie odihnit o perioadă sau măcar atunci cînd Dinamo joacă acasă, pentru că, probabil, este înhibat de antipatia pe care o simte în tribune. El joacă foarte bine la reprezentativa de tineret, unde este şi eficient, însă are probleme cînd aude înjurăturile propriilor fani. Bonetti ar trebui să vadă şi să simtă problema fotbalistului şi să-l ajute să treacă peste aceste momente", au precizat oficialii din Ştefan cel Mare.

2 goluri a înscris Alexe la ultimele două meciuri ale reprezentativei României Under 21, cu Suedia (2-0) şi cu Letonia (4-0)

603 minute a jucat Marius pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile, în 8 partide, nereuşind nici un gol

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.