Altele

Alina Dumitru la Radio GSP: "În proporţie de 70 la sută mă retrag, vreau să mă ocup şi de viaţa de familie"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  duminică, 16 septembrie 2012

Judoka Alina Dumitru a intrat în direct la Radio GSP pentru a discuta despre marea decizie pe care urmează să o ia în decembrie: dacă se retrage sau nu.

"Decizia finală o voi lua în decembrie, mai e timp să mă răzgîndesc, dar mai mult de 70 la sută bat spre retragere. Cred că am realizat ceea ce ne-am dorit şi de acum vreau să fac şi altceva, vreau să mă ocup şi de viaţa de familie şi cred că după 30 de ani cam ăsta e gîndul oricărei femei.



De putut cred că mai pot, e problema mai mult de ordin fizic, probabil presiunea e prea mare, d-asta am avut şi multe accidentări, am în spate atîtea rezultate şi vreau cînd mă întorc de la un concurs să nu vin fără medalie. D-asta bat mai mult spre retragere pentru că nu mai rezist stresului, e prea mult pentru mine să nu dorm noaptea înainte de concurs, să am 4-5 meciuri a doua zi, unul mai tare ca celălalt. E foarte greu şi abia anul ăsta am resimţit stresul, am avut vreo 5 concursuri la care am participat şi m-au cam dat peste cap.



Dacă aş putea să nu mai pun atîta presiune pe mine, aş continua. Anul ăsta nu mai particip la nici un concurs. Fizic, am unele accidentări care nu mi-au trecut, fac recuperare şi sper să-mi revin cum am fost înainte. Mai am timp 3 luni de zile şi vom vedea cum mă simt. Înainte de Sărbători voi anunţa oficial ce am decis.



Familia mă susţine, părinţii îmi zic să mai continui, lor le place cînd vin acasă cu medalii, sînt bucuroşi. Ei îmi zic să nu mă gîndesc la retragere, că mai pot, dar eu ştiu cel mai bine.  Şi cei de la Federaţie mi-au spus că ar fi frumos să merg înainte, dar şi că ar fi frumos să mă retrag în glorie", a spus Alina Dumitru la Radio GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.