Liga 1

”Nilă” nu mai prinde nici lotul! » Costea a fost lăsat în tribune la meciul cu CSMS Iaşi

Mihai Costea a rămas la costum în timpul meciului cu Iaşi.

Articol de Ovidiu Minea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai Costea, atacantul pe care roş-albaştrii au plătit 1,4 milioane de euro, a fost lăsat în tribune de Laurenţiu Reghecampf.

Mihai Costea a ajuns rezerva-rezervelor. Vîrful de 24 de ani a făcut deplasarea la Iaşi alături de restul lotului, însă nu a prins nici măcar lotul de 18! Jucătorul pe care steliştii au plătit 1,4 milioane de euro în vara anului trecut nu mai e deloc pe placul lui Reghecampf.

"Nilă" nu a prins nici măcar un meci ca titular în Liga 1 în acest start de sezon. Mai mult, Costea junior a strîns doar 45 de minute din două prezenţe, 26 de minute cu Ceahlăul şi 19 minute contra Oţelului. În acest an, Mihai Costea a jucat 90 de minute doar în Europa League, în meciul tur din Lituania, cu Ekranas, meci cîştigat de roş-albaştri cu 2-0.

În locul lui Costea, Reghecampf a preferat să-l treacă pe banca de rezerve pe muntenegreanul Stefan Nikolici. Alături de "Nilă" în tribune a luat loc şi fundaşul dreapta macedonean, Daniel Georgievski, menajat după prezenţa sa la echipa naţională.

7 goluri a reuşit Mihai Costea în sezonul trecut în toate competiţiile la Steaua în 32 de meciuri, fiind al doilea marcator al echipei, după Rusescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.